Forum » Hlajenje in modifikacije » flash-anje gigabyte ati radeon 9200se
flash-anje gigabyte ati radeon 9200se
vres.ales ::
kaj se da Gigabaytovo ATI Radeon 9200SE tudi flash-at tok kot tote nove grafične
pa če se da kak pa s katerim ˝BIOSOM˝(nevem kak se reče to kaj bi mogo flashat na grafi)
pa če se da kak pa s katerim ˝BIOSOM˝(nevem kak se reče to kaj bi mogo flashat na grafi)
kuglvinkl ::
Ne, pozabi, s tem ne boš nič dosegel. Karta je crap (za razliko od r9000 Pro denimo).
Your focus determines your reallity
OK, povej kolk so frekvence GPU/RAM. (BTW: vodilo imaš 64-bitno, tko da je v bistvu trud zaman). Četudi zelo dvigneš frekvence. + s flashem BIOSa seveda ne dobiš 128-bitnega vodila ;).
No, zdej pa v svojm prilubljenem špilu nared benchmark. Potem dvigni frekvence, da bo karta še stabilna, in ponovno izvedi benche. In boš videl kolk si profitiral.
Pol lahko v BIOSu spremeniš frekvence. Še raje pa uporabi ATiTool in si nastavi 3D profil.
Pol lahko v BIOSu spremeniš frekvence. Še raje pa uporabi ATiTool in si nastavi 3D profil.
vres.ales ::
eh jaz sem samo mislo da bi bios flasho da nebi bla več 9200SE ampak neka boljša. da nebi več pravo okrog kako slabo grafo mam
Nope, edina šansa je, da odpreš denarnico. Sicer pa, če tebi ustreza, ti je lahko mirno vseeno za druge.
AndrewSmith ::
Eh ja....sem probal jst z mojo vse in ni sans
da jo spravis v normalno delovanje brez zatikanja zato sem kr 9800pro ubodu.
Ce noces ful kesa zapravit si lahko 9550
kupis ki se navija kr solidno al pa Leadtek 6200 !!!128bit!!! 128MB.
da jo spravis v normalno delovanje brez zatikanja zato sem kr 9800pro ubodu.
Ce noces ful kesa zapravit si lahko 9550
kupis ki se navija kr solidno al pa Leadtek 6200 !!!128bit!!! 128MB.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup grafične karticeOddelek: Kaj kupiti | 1775 (1409) | gfighter |
» | zamenjava R9550 za..? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 7542 (5774) | sid911 |
» | Kera Grafa je boljša ?Oddelek: Strojna oprema | 1571 (1186) | DominusSLO |
» | Katero grafično?Oddelek: Kaj kupiti | 1430 (1197) | Oblivion |
» | Primerjava: Kaj je boljše? Radeon 9200 (128mb) ali GF Fx 5200 (128mb) (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5239 (4280) | SavoKovac |