Forum » Pomoč in nasveti » WIN XP, Geforce2 MX, detonatorji 21.81
WIN XP, Geforce2 MX, detonatorji 21.81
dioda ::
Ziv!
V winXP mi nobena igra, ki je v win98 nasla direct3d/opengl
"zmoznost" geforca2 mx tega ne naredi. igram lahko samo v softverskem nacinu, in to kljub temu, da sem posnel najnovejse Nvidiine driverje, ki so mi jih WinXP tud pustil instalirat.
a kdo ve, kje bi bil tle lahko problem? najnovejsi driverji "naj bi bili" napisani posebej za WinXP, kar bi moralo pomeniti, da podpirajo vse funkcije te graficne kartice (tudi 3d pospeševanje).
pogledu sm ze www.geforcefaq.com pa si z tistmu kr je blo gor nismm mogu nc pomagat, ker ze mam detonatorje 21.81
lp Mitja
V winXP mi nobena igra, ki je v win98 nasla direct3d/opengl
"zmoznost" geforca2 mx tega ne naredi. igram lahko samo v softverskem nacinu, in to kljub temu, da sem posnel najnovejse Nvidiine driverje, ki so mi jih WinXP tud pustil instalirat.
a kdo ve, kje bi bil tle lahko problem? najnovejsi driverji "naj bi bili" napisani posebej za WinXP, kar bi moralo pomeniti, da podpirajo vse funkcije te graficne kartice (tudi 3d pospeševanje).
pogledu sm ze www.geforcefaq.com pa si z tistmu kr je blo gor nismm mogu nc pomagat, ker ze mam detonatorje 21.81
lp Mitja
ToniT ::
Poglej v Display Propierties->Settings->Advanced->Troubleshoot in tam preveri, kje imaš jeziček Hardvare acceleration in ga daj na Full in zadeva bo delovala (vsaj pri meni je bilo tako)...
dioda ::
Hardware acceleration sm ze imel nastavljeno na Full :(
v directx diagnostiku sm sprubo direct3d pa directdraw..
tm delata brez problema.. mogoce je problem v samih igrah..
v directx diagnostiku sm sprubo direct3d pa directdraw..
tm delata brez problema.. mogoce je problem v samih igrah..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem glede Radeona 9800pro (prenizki score v benchmarkih)!Oddelek: Navijanje | 1048 (903) | boštjan |
» | Direct3D ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1428 (1206) | Senitel |
⊘ | Zakaj samo redki uporabljajo win2k??Oddelek: Operacijski sistemi | 2152 (900) | -MiS- |
» | UT na winXPOddelek: Igre | 1292 (1007) | Pisk |
» | XP in igreOddelek: Programska oprema | 1574 (1177) | andrej |