Novice » Znanost in tehnologija » Pogon na mrtve mačke
gzibret ::
Jaz imam še boljšo idejo. Zakaj raje, kot da jih zakopavamo, ne spreminjamo človeških trupel v biodizel?
In župnik bi rekel: "Pomni človek, da si prah in da se v prah preko biodizla povrneš amen."
In župnik bi rekel: "Pomni človek, da si prah in da se v prah preko biodizla povrneš amen."
Vse je za neki dobr!
Suli ::
gzibret, ker naj bi po pričevanju Thomas-a bil premajhen izkoristek. Drugače sem pa za, samo bi drugi nabijali, kao ni moralno.
Thomas ::
V Sloveniji na dan umre 60 ljudi. Bi iz tega lahko pridobili tono biodizla? Torej tono na dan?
Še to ne.
Vse mačke v Sloveniji ne zadostujejo za pogon vseh vozil niti za par minut, potem jih ni več.
Mau sem zbegan. A se to eni norca delate kar je neokusno ali nič ne razumete, kar je slabo???
Še to ne.
Vse mačke v Sloveniji ne zadostujejo za pogon vseh vozil niti za par minut, potem jih ni več.
Mau sem zbegan. A se to eni norca delate kar je neokusno ali nič ne razumete, kar je slabo???
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali je Biodiesel primeren za moj avto ? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 13470 (4821) | tkma |
» | In osmi dan je Audi ustvaril dizel iz vode in zraka (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 43150 (29943) | Spajky |
» | Pogon na mrtve mačke (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 9726 (7385) | gzibret |
» | Homemade DIZEL!Oddelek: Loža | 2404 (1946) | Prjatu |
» | Gorivo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5500 (4197) | stealth |