Forum » Pomoč in nasveti » USB problem..... (miska,tipkovnica) HELP!
USB problem..... (miska,tipkovnica) HELP!
unknownn ::
Imam plato EPOX 9NPA+.
Printer ter digitalni fotoaparat delata normalno na usbju, ko pa priklopim miško ali tipkovnico na usb pa nedela .... tud laser na miški ne sveti, ko pa priklopim na ps port pa dela normalno.
Kaj naj naredim???
pa ne mi rečt da nej mam na ps :P
Printer ter digitalni fotoaparat delata normalno na usbju, ko pa priklopim miško ali tipkovnico na usb pa nedela .... tud laser na miški ne sveti, ko pa priklopim na ps port pa dela normalno.
Kaj naj naredim???
pa ne mi rečt da nej mam na ps :P
EvilDare ::
Poglej če imaš v biosu kje usb keyboard/mouse support. Jaz imam vedno na enable, nikol pa še nisem probal če dela ko je na disable.
unknownn ::
samo Usb mouse mam tm notr neki tazga pa mam enable pa nedela useen....
kko nej to rešm d bo delal?
kko nej to rešm d bo delal?
kuli ::
Zdravo!
Imel sem podoben problem z priključitvijo GPSa. Ta je delal ostale USB naprave pa niso. Na servisu so rekli, da so morali zamenjati osnovno ploščo.
LP
KULI
Imel sem podoben problem z priključitvijo GPSa. Ta je delal ostale USB naprave pa niso. Na servisu so rekli, da so morali zamenjati osnovno ploščo.
LP
KULI
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tweakanje osveževanja USB mišk (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 139012 (54955) | BorutO |
» | računalnik ne prepozna mobitelaOddelek: Pomoč in nasveti | 1020 (966) | ffka |
» | Nobena USB miška mi ne dela??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1077 (993) | Jst |
» | Logitech MouseWare bug (?)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2197 (1793) | Swiwer |
» | MX700 vs. MX500Oddelek: Novice / Grafične kartice | 1926 (1926) | l_jst |