Forum » Programska oprema » peka filmov pomoč
peka filmov pomoč
joksim ::
Kako se da zapeči več filmov na en CD oz film z 800 MB na CD z 700 MB, se to da in kako.
Pa še nekaj kako se zazipajo slike, če hočes poslati po mailu več slik?
100X hvala!
100X hvala!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
baron21 ::
Živijo! Za stiskanje filma jaz uporabljam Pinnacle 9, samo treba je konvertirati in tako nastaviti izhodno velikost filma. Spreminja se z bitrate in resolucijo v custom nastavitvah. Priporočljivo je ne več kot 690mb za cd in 4.290 mb za dvd. Za pošiljanje slik po mailu pa uporabljam Canon software, ki sem ga dobil skupaj pri nakupu fotoaparata. Omogoča stiskanje ob minimalni izgubi kvalitete v več stopnjah, max. je približno 10x zmanjšanje. Gotovo pa obstajajo še drugi, za filme imaš gotovo Movie maker, saj je priložen Windows, samo dela le WMV izhodne datoteke. Lep pozdrav!
baron21
vres.ales ::
WinRar pa zapakiraj, ker če je v .zip formatu nekateri email strežniki ne dovolijo pošiljanja takšnih formatov
WinRar pa zapakiraj, ker če je v .zip formatu nekateri email strežniki ne dovolijo pošiljanja takšnih formatov
qqriq ::
No, ko smolih pri peki filmov. Mene pa zanima kako zapečem 1 film na dva cdja preko nerota? Pa tko da mam podnapise zraven. A se da to z NEROm al morm met kak drug program, če da, prosm kateri in link. hvala
vres.ales ::
če maš podnapise zraven v obliki .sub .srt .txt pol nikak, ker bi mogo podnapise razdelit samo potem nebi več delalo tak kot treba ker bi bli frami čisto vun. če pa maš podnapise že v filmu (če si kaj pretvarjo) pol pa moraš film razdelit na dva dela pol pa maš to
http://www.topshareware.com/Easy-Video-...
http://www.topshareware.com/Easy-Video-...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stiskanje datotek (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12209 (6419) | Oberyn |
» | [divxvid] JVC PredvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 3080 (2371) | Caniggia |
» | Pomanjšal bi več slik hkratiOddelek: Programska oprema | 2070 (1776) | ejga40 |
» | divx podnapisi v winXPOddelek: Zvok in slika | 1694 (1439) | rpalcic |
» | kak dodat podnapise v xvid in divx za zmeraj?Oddelek: Zvok in slika | 1530 (1375) | Dr_M |