Forum » Programska oprema » Pretvarjanje .AVI v .rm
Pretvarjanje .AVI v .rm
BikeFan ::
Rabil bi program za pretvorbo datotek AVI v .rm, za predvajanje na telefonu (N 6680). Če pretvorim v .3gp je kvaliteta veliko preslaba za normalno gledanje filmov, v .rm pa je kvaliteta super.
Imel sem program Deset Pocket Video Maker, in sem bil z njim zelo zadovoljen, a mu je potekla trial doba.
Poskusil sem tudi že Smart video player za mobitel, ki naj bi predvajal kar AVI datoteke, a mi ne funkcionira.
Imel sem program Deset Pocket Video Maker, in sem bil z njim zelo zadovoljen, a mu je potekla trial doba.
Poskusil sem tudi že Smart video player za mobitel, ki naj bi predvajal kar AVI datoteke, a mi ne funkcionira.
What doesn't kill you, makes you stronger!
BikeFan ::
Hvala. Se posipam s pepelom. Sm se neki lomu z keyword convesion,... pa mi ni čist ratal.
What doesn't kill you, makes you stronger!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avi To Avi Converter, rad bi convertiral samo zvokOddelek: Programska oprema | 609 (549) | pivmik |
» | Ne morem uvoziti .avi datotek v Sony Vegas 7.0Oddelek: Programska oprema | 2651 (2287) | opeter |
» | pretvorba formatovOddelek: Mobilne tehnologije | 1265 (1188) | tomazrud |
» | film in podnapisiOddelek: Zvok in slika | 2646 (2378) | mk4 |
» | kako zmanjšati ločljivost nekega posnetka?Oddelek: Zvok in slika | 929 (854) | ||_^_|| |