Forum » Mobilne tehnologije » pretvorba formatov
pretvorba formatov
tomazrud ::
ali kdo ve če obstaja kakšen program, za pretvorbo iz avi formata v format, ki ga bom lahko predvajal na SE K610i
JOKER ::
A ne predvaja SE tudi 3gp datoteke ? Se mi zdi, da se tako imenuje končnica ...
Poglej pri gospodu googlu : convert avi to 3gp
Poglej pri gospodu googlu : convert avi to 3gp
Ja, SE 610i predvaja 3gp datoteke, probaj tale program za pretvorbo (je free): Prism Video Conversion Software.
tomazrud ::
Hvala. sem downloadov program in pretvoru format v 3gp, sam mi na mobiju predvaja samo sliko, brez zvoka
ildo ::
Meni brez problema prikazuje tako sliko kot zvok (AAC) po pretvorbi iz avi formata.
Tudi, če daš glasnost na telefonu na max - se nič ne sliši?
Fino je nastavit boljšo kvaliteto zvoka (večji bitrate) v programu Prism (Encoder Options).
Lahko je tudi starejši firmware problem, da ne predvaja zvoka... (jaz imam R1JC002)
Tudi, če daš glasnost na telefonu na max - se nič ne sliši?
Fino je nastavit boljšo kvaliteto zvoka (večji bitrate) v programu Prism (Encoder Options).
Lahko je tudi starejši firmware problem, da ne predvaja zvoka... (jaz imam R1JC002)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri video pretvornik za windows 7 ... ?Oddelek: Programska oprema | 2791 (2652) | JayKay |
» | Kateri pretvornik video formatov priporočate?Oddelek: Zvok in slika | 2007 (1801) | norcuron |
» | 3gp formatOddelek: Pomoč in nasveti | 1795 (1477) | Pesimist |
» | kako narediti soliden film (sony/pinacle/.MPEG/.AVI)Oddelek: Zvok in slika | 3355 (3057) | pivmik |
» | filmi na mobiteluOddelek: Mobilne tehnologije | 3701 (3503) | divx man |