Forum » Omrežja in internet » ADSL+mreža?
ADSL+mreža?
tunek ::
Dobro...nekaj sem že prebral o tem na tem forumu, samo točnega odgovora ne najdem....V bistvu imam zelo osnovno vprašanje: V podjetju imamo mrežo (server+dva računalnika) na Win98. Povezani smo preko 3com Office connect dual speed Hub 8. Sedaj smo pa nabavili ADSL in glej ga zlomka, ne znam zrihtat stvari tako, da bi vsi trije lahko surfali na netu :(
Mreže, Hubi pa te reči mi ne ležijo, zato prosim nekoga, ki mi točno pove kam naj pičim določen kabel in kaj naj nastavim na posameznem računalu, da bo stvar delovala....
A moramo še kaj dodatnega nabaviti?
Tnx, Tunek
Mreže, Hubi pa te reči mi ne ležijo, zato prosim nekoga, ki mi točno pove kam naj pičim določen kabel in kaj naj nastavim na posameznem računalu, da bo stvar delovala....
A moramo še kaj dodatnega nabaviti?
Tnx, Tunek
Cogito ergo sum.
OmegaBlue ::
Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave
Deljenje internetne povezave
Preberi in uporabi še iskanje po oddelku- če ti potem ni še kaj jasno prašaj.
Deljenje internetne povezave
Preberi in uporabi še iskanje po oddelku- če ti potem ni še kaj jasno prašaj.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prosim za pomoč glede nastavitve switchaOddelek: Omrežja in internet | 2780 (2655) | ross|e20 |
» | Mrežna povezava bre routerja, hub-a ali swich-a!Oddelek: Omrežja in internet | 1529 (1340) | Lincolin |
» | Povezava na net preko drugega compaOddelek: Pomoč in nasveti | 1052 (956) | Tomson |
» | Laik v postavljanju mreže z dvema pc-jema..prosim pomagajteOddelek: Pomoč in nasveti | 995 (964) | kanabis |
» | Vezava 2 računalnikov - winXP + ADSLOddelek: Omrežja in internet | 1374 (1189) | _HAL_ |