Forum » Kaj kupiti » Katero externo OHISJE za HDD ?
Katero externo OHISJE za HDD ?
TRIROG ::
Oj ...
Vidm da je ful teh ohisij na trgu ... ampak najvec dobrish stvari sem slisal o ICY BOXu ... je res tako dober kot se govori?
Kater proizvajalc je trenutno VODILNI na tem podrocju?
Lp
Vidm da je ful teh ohisij na trgu ... ampak najvec dobrish stvari sem slisal o ICY BOXu ... je res tako dober kot se govori?
Kater proizvajalc je trenutno VODILNI na tem podrocju?
Lp
Bug ::
ellow
Kupi ti samo ICY BOX-a pa bos mel mir... je trpezno ohisje, toploto lepo odvaja (je tudi fajn zracno). Imam ga sam in sem zelo zadovoljen (glede na to, da ne pazim prevec na ohisje - je pravsnje za mojo "industrijsko uporabo" )
Imam verzijo ki nima tistih LED-ic... kupi raje to z LED-icami ker je se nekako bolj "trda" (konstrukcijski)...Pa se potem se samo odloci ali se rabis FireWire vmesnik in odleti v mesnico po en ICY BOX pa si zmagal
lp,
bug
Kupi ti samo ICY BOX-a pa bos mel mir... je trpezno ohisje, toploto lepo odvaja (je tudi fajn zracno). Imam ga sam in sem zelo zadovoljen (glede na to, da ne pazim prevec na ohisje - je pravsnje za mojo "industrijsko uporabo" )
Imam verzijo ki nima tistih LED-ic... kupi raje to z LED-icami ker je se nekako bolj "trda" (konstrukcijski)...Pa se potem se samo odloci ali se rabis FireWire vmesnik in odleti v mesnico po en ICY BOX pa si zmagal
lp,
bug
Nebomgabiksa ::
he, he... Bug, besede so na mestu
Ima pa zdaj IcyBox varianto SATA -> SATA/USB2. Sicer je malo po 20K, ampak zadeva šiba, ko to rabiš in prenosna ko rabijo drugi :-) Še kakšen IB-851 si omisliš pa je...
Ima pa zdaj IcyBox varianto SATA -> SATA/USB2. Sicer je malo po 20K, ampak zadeva šiba, ko to rabiš in prenosna ko rabijo drugi :-) Še kakšen IB-851 si omisliš pa je...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ključek USB 3.1 se obnaša skoraj kot USB 2Oddelek: Pomoč in nasveti | 2115 (1703) | MrStein |
» | Usb zunanji disk, usbji nasplošnoOddelek: Pomoč in nasveti | 643 (531) | scipascapa |
» | WIFI router + diskOddelek: Kaj kupiti | 4740 (3996) | m0LN4r |
» | Mrežni disk NAS - kateri? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13257 (9098) | Boky |
» | ICY BOX- IEEE1394 težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1452 (1340) | silent |