Forum » Programska oprema » Ne gre instalirat flash playerja
Ne gre instalirat flash playerja
Racunalnik ::
Nevem kako je to mozno da imam ponovno instaliran sistem in mi nonstop un rumeni bar najeda na straneh kjer je to potrebno da nimam instaliranega flashplayerja,kliknem instal,se mi se enkrat pojavi,kliknem se enkrat in konec,nic.
Potem sem prisel do tega da sem isti instaler pobral iz njihove strani in si ga shranil na disk in ga posamezno zalaufal in se je stvar instalirala,ampak meni se vedno najeda tisti rumeni bar za instalirat flasplayer in se vedno ne vidim raznih reklam in podobno.
Kako si splog pc lahko dovoli tako pranje zivcev,od kje mu to da noce in noce delat ce bi pa po vsej logiki mogu delat.
Mam vse update,uporabljam samo nod32 in nic druge krame.
Potem sem prisel do tega da sem isti instaler pobral iz njihove strani in si ga shranil na disk in ga posamezno zalaufal in se je stvar instalirala,ampak meni se vedno najeda tisti rumeni bar za instalirat flasplayer in se vedno ne vidim raznih reklam in podobno.
Kako si splog pc lahko dovoli tako pranje zivcev,od kje mu to da noce in noce delat ce bi pa po vsej logiki mogu delat.
Mam vse update,uporabljam samo nod32 in nic druge krame.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
#000000 ::
A maš slučajno Quick Time tud naložen ? Ker včasih ta zajebava oz. pri nastavitvah je treba odkljukat da bi bil privzeti plajer za swf=flash ker brskalnik uporabljaš ker flash player za IE in mozillo nista ista. LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
Racunalnik ::
Kako pa prides v te setingse ker men ne rata.Ce iz quic ikone dam desn klik ni nobenih nastavitev,drugace pa neznam odpret oziroma se mi noce ko ga povezem kr z enim fajlom.
#000000 ::
Uf zdele pa res ne vem, ker jest mam Quick time alternativ in tm je drugač pridet do nastavitev, pri običnem je pa tm ko odpreš player greš pod / files / in poiščeš kak setings oz neki na to vižo, pol ti bo pa pokazal prbližno isto okno. LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pri Mozilli zgroženi nad Appleovim korakom (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 9279 (6831) | roli |
» | ffdshow vs. K-liteOddelek: Programska oprema | 1155 (1065) | #000000 |
» | quicktime znak z vprašajemOddelek: Programska oprema | 1119 (1028) | pamir |
» | Firefox videiOddelek: Programska oprema | 1347 (994) | abstinent |
» | System : Brez katerih programov si ga ne morete zamisliti !Oddelek: Programska oprema | 2834 (2254) | tigrr |