» »

MSN + IP

MSN + IP

tx-z ::

Kako dobit IP od nekoga k se pogovarjaš z njim na msnju?

Če pošlješ datoteko pa pol netstat..ne gre, kakšn program mogoče?:\
tx-z

Quikee ::

TCPView mogoce.. ?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Quikee ()

teomonk ::

Nisem prepričan, če boš s tem programom dobil IP.... Verjetno boš dobil IP od MSN serverja.
Če hočeš dobiti IP od nekoga z MSN servica (Velja tudi za druge "mesinđerje" ) Moraš vzpostaviti direktno povezavo z določenim uporabnikom. To pa narediš tako, da mu pošlješ kakšen file (ne prekratek, da boš imel časa preveriti IP)!

Preden mu pošlješ file, moraš v CMD uporabiti ukaz netstat. Izpisal ti bo vse IP-je, porte in imena računalnikov, ki so povezani s tvojim! Ko boš poslal file se bo vzpostavila povezava. Takrat zopet uporabiš netstat. IP, ki prej ni bil napisan je verjetno IP userja, ki ga iščeš.

Za kaka posebna orodja ne vem...

ups, sem šele zdaj opazil, da si napisal da ne gr e:) Sem preveril z ICQ-jem in dela.... Samo če se dobro spomnem mi je enkrat ratal tudi z MSN-jem...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: teomonk ()

tx-z ::

mogoče gre s starejšimi verzijami, kot se je tut dal z enim programom(do verzije 6) ampak zdj ne gre, kaj majo tok bedn da se vse pošila prek nihovga serverja al kaj?:\ Sj se neb čudu, zto pa dela vse tok počas pa zanč:))
tx-z

teomonk ::

Ja zdi se mi, da vse dela preko serverjev. Ni več direktnih povezav. :(
Ne bom pa trdil, ker zadeve ne poznam.... Včasih so prenosi obupni. Čeprav ni drugih prenosov, ne gre čez 3-4k :( Je pa na 512kbps liniji.....

Reanimated ::

Misliš mogoče MSNiP?

[tu je bil en veerus]
im freakZ

Zgodovina sprememb…

largie ::

v 7.0 je možnost direktne povezave, v 7.5 je tudi (pod možnosti -> varnost, 3. nastavitev od zgoraj), ampak je pri meni ni mogoče nastavljati, tako da gre vsa komunikacija preko microsofta.

big brother is watching?!

bosstjann ::

ste kdaj probali zvok ta gre skor sigurno neposredno na sogovornikov ip

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ukraden računalnik, kako ga izslediti (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5011153 (9500) Kaboom
»

MSN IP

Oddelek: Omrežja in internet
81312 (920) KoMar-
»

IP od kontakta v MSN-ju

151345 (972) Pyr0Beast
»

ADSL modem -> Switch -> Router, kako da so vsi v istem subnetu?

384917 (4436) SasoS
»

IP naslov

Oddelek: Pomoč in nasveti
6988 (853) Lith

Več podobnih tem