Forum » Loža » sodobna elektronika
sodobna elektronika
rasta ::
postavljam isto vprašanje kot na elektro-n strani:
a kdo ve, če na tem sejmu razstavljajo tud kej fotoaparatov in v kolikšni meri? pa če je kdo že bil lansklet, nej prosim mal napiše, če se splača iti. sem še precej neodločen
a kdo ve, če na tem sejmu razstavljajo tud kej fotoaparatov in v kolikšni meri? pa če je kdo že bil lansklet, nej prosim mal napiše, če se splača iti. sem še precej neodločen
sketch ::
Ti sporocim jutri - fotr je razstavljalec, bo ze vedu. Aja, na sejmu pri SiMobilu (zastonj, se mi zdi) farbajo Siemensove mobitele :)
lp
s.
lp
s.
Adapt and overcome.
MTB ::
Na sejmu sem videl nekaj digitalnih fotoaparatov, par Canonov in pa Sonyev. Nekaj jih je tudi na Conradovem prostoru.
Drugače pa so danes barvali Siemensove telefončke pri Siemensu, v dvorani E (okrogla).
RS
Drugače pa so danes barvali Siemensove telefončke pri Siemensu, v dvorani E (okrogla).
RS
Monster ::
:)), mi gremo v petek z scooolom, prej ti pa nč ne morem povedat.. O elektroniki pač ne..
Ka zaboga...
Matek ::
mo gremo s schoolom jutri, tak da bom obvestil. BTW; kaj je tisto s siemensi? Kak jih farbajo?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Za|Bon ::
Jest mislm , da so bli ze velik boljsi sejmi ....letos nism opazu skor nobenih kablskih ponudnikov ....vsaj zdi se mi ? No , vredno je ogleda ze samo zaradi hostes :), ki so letos res na evropskem nivoju . Sicer pa oglejte si ... je vseeno kr neki novosti --> ki so me tudi impresinirale
Lp, Za|Bon
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Začel se je Macworld brez ApplaOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 10930 (9945) | opeter |
» | Sejem Elektronike v Ljubljani 18-20 marcaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4701 (3366) | Brane2 |
» | Hevreka!Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 4598 (3884) | Jux |