Forum » Izdelava spletišč » Flashu (swf) prepreciti, da bi se nalozu v cache Internet Explorerja ?
Flashu (swf) prepreciti, da bi se nalozu v cache Internet Explorerja ?

Cokolesnik ::
Glede na to, da na spletni strani uporabljam Flash imam težavo in sicer, se mi stvari, prikazane s flashom ne osvežujejo pravilno, ker se očitno naložijo v cache spletnega brskalnika in potem se ne osvežujejo pravilno.
Pravilno osveževanje nastopi le v primeru, če v brskalniku v nastavitvah izberem, da vedno osvežuje obiskano spletno stran oz. njeno vsebino, a kaj ko to ni privzeta nastavitev brskalnika in torej ni prisotna pri večini mojih obiskovalcev spletne strani.
Pravilno osveževanje nastopi le v primeru, če v brskalniku v nastavitvah izberem, da vedno osvežuje obiskano spletno stran oz. njeno vsebino, a kaj ko to ni privzeta nastavitev brskalnika in torej ni prisotna pri večini mojih obiskovalcev spletne strani.

Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.

Cokolesnik ::
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cokolesnik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel VirtualBox 4.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 12022 (8829) | Buggy |
» | Slovenija: Firefox prevzel vodstvo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 19755 (13770) | poweroff |
» | Kako zagotoviti prikazovanje celotne straniOddelek: Izdelava spletišč | 1625 (1510) | coldman |
» | PHP - zakaj mi ne zapise vsakokrat podatkov v datoteko?Oddelek: Programiranje | 1568 (1500) | Cokolesnik |
» | Težave z win xp in predvajanje divxOddelek: Pomoč in nasveti | 1179 (1093) | Pro2Type |