Forum » Strojna oprema » Kyro II TVout
Kyro II TVout
Shershen ::
Nevem, če je kako tako vprašanje že bilo, ali ipak...
Imam probleme z tv izhodom na Herculues-u 4500 oz. Kyro II.
Včeraj sem si ownloadal zadnje gonilnike (sprobal pa sem tudi z tistimi na cd-ju). Namreč ko vklopim tvout, se mi frekvenca na monitorju spremeni na 60 Hz. Spremeniti pa je ne moreš.
Kakšna rešitev ?
Imam probleme z tv izhodom na Herculues-u 4500 oz. Kyro II.
Včeraj sem si ownloadal zadnje gonilnike (sprobal pa sem tudi z tistimi na cd-ju). Namreč ko vklopim tvout, se mi frekvenca na monitorju spremeni na 60 Hz. Spremeniti pa je ne moreš.
Kakšna rešitev ?
.: zero and zero is nothing but zero :.
Binji ::
To mende sinhronizira frekvenco monitorja s frekvenco TVja. Kaj drugace dela normalno TV-out?
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Shershen ::
Jep, slika na TV je dobra.
Razumem, da je na tv maksimalna frekvenca 60 Hz, ampak zakaj mora biti taka tudi na monitorua pa mi ni jasno.
Razumem, da je na tv maksimalna frekvenca 60 Hz, ampak zakaj mora biti taka tudi na monitorua pa mi ni jasno.
.: zero and zero is nothing but zero :.
miranpozar ::
Verjetno ima samo eno RAMDAC vezje, ki normalno hkrati lahko proizvaja samo eno frekvenco (torej za oba izhoda).
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HDMI ProblemOddelek: Pomoč in nasveti | 6100 (5035) | Alessio983 |
» | XP->Vista izboljšave in popravki (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6487 (3398) | MrStein |
» | uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6232 (5137) | bbobst |
» | TV out in LCD skupaj ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 1060 (1014) | Blup |
» | geforce nvidia 420 tvout ne delaOddelek: Strojna oprema | 1061 (838) | šumigo |