Forum » Pomoč in nasveti » Pojav zelo malih črk
Pojav zelo malih črk
miki76 ::
pred dnevi se je pojavil en problem pa ne vem če je krivda moja al je kaj drugega. na nekaterih straneh so se pojavile nenormalno majhne črke (gmail, yahoo, klik,...), ki jih skoraj ne mores prebrat. Na tej strani ja glede velikosti vse normalno. če kdo ve kaj bi lahko bilo narobe oziroma če še kdo ima podobne težave, in jih je rešil bi ga prosil za pomoč. Uporabljam IE.
hvala
hvala
NjamNjam ::
Maš mogoče inštalirak kak Google toolbar?
Jaz sem mel problem s šumniki in sem odinštaliral toolbar in ga nazaj namestil, nakar dela OK!
Vem pa da ima IE nastavitev za pisave samo moram pogledat (ne vem na pamet).
Jaz sem mel problem s šumniki in sem odinštaliral toolbar in ga nazaj namestil, nakar dela OK!
Vem pa da ima IE nastavitev za pisave samo moram pogledat (ne vem na pamet).
AndrejS ::
Ne SHIFT kot je rekel urban99 , ampak CTRL držiš in vrtiš mouse scroller ali pa kot je view->text size
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Opera 9 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22509 (14257) | R33D3M33R |
» | Kako to odstraniti iz desnega klika (meniji od google toolbara) ?Oddelek: Programska oprema | 1966 (1861) | rdecaluc |
» | Sun in Google se bosta medsebojno oglaševalaOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 4009 (3019) | DCER |
» | Opera po novem brez oglasov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 8786 (6637) | kriko1 |
» | Najboljsi PopUp stoper za IE?Oddelek: Programska oprema | 2271 (1921) | Ziga Dolhar |