» »

CDrom, miška in zvočniki

CDrom, miška in zvočniki

Tomi ::

Torej, rabim vse, kar je v naslovu teme, in sicer naj bi zadostovalo naslednjim kriterijem:
CDrom mora biti tih, ker sem zadnjič slišal eno 52x, pa me je minilo. Torej ali tiho 48 ali 40, ali pa bi raje vzel mogoče kar DVD?
Miška niti ni tako pomembno kakšna, je, ker jo bom bolj malo uporabljal, ker bo za k notebooku za kakšno igračkanje. Naj bi pa imela kolešček, pa tudi optična ne bi bila slaba ( lahko pa ima kabel ).
Zvočnike pa bi rad do nekje 8k sit, služili pa bodo predvsem za predvajanje glasbe, tudi ti pa gredo na notebooka ( Armada E500 ).
Kaj mi priporočate?
metrodusa.blogspot.com

Marjan ::

Če boš kupoval cdrom nujno vzem Teac 40x, je najbol kar se dobi, predvsem mislem kvaliteta - ne bo ti crknu po enem letu!! Tih je pa tud se kar.

za ostalo ne vem.

Huey P ::

sorry, forum zajebava...;

Vzemi Teaca, ker je zelo dober pa še ni glasen. DVDjji pa so zelo glasni pri branju CDjov.

..::DOOM III: The Legacy::..

Han ::

Samsung 52x je menda dokaj tih in cenejši od Teaca; Labtec Spin serija zvočnikov bi bila kar pravšnja (priporočam Spin-70, ki pride okrog 10k, imajo tudi 3D Spatializer ter vhod za slušalke in mikrofon); med glodalci je pa Logitech S48 še vedno zakon.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Teac vs Liteon

Oddelek: Strojna oprema
241337 (1042) Caligula
»

Nujna izbira pekača! (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
614306 (3566) Oblivion
»