Forum » Pomoč in nasveti » MySQL
MySQL

BIG_Yack ::
Pozdrav.
Na svoj strežnik bi rad namestil MySQL podatkovno zbirko/database in mi to nič ne uspeba, ker nimam pojma. Enostavno se zgubim med vsemi datotekami na mysql.com ... Zanima me, če bi mi lahko pomagali VI, ki več veste o tem. Torej red bi eno MySQL podatkovno zbirko na svojem lastnem strežniku.
Hvala za vso pomoč že v naprej.
Pa čim prej pomagajte! Hvala.
Na svoj strežnik bi rad namestil MySQL podatkovno zbirko/database in mi to nič ne uspeba, ker nimam pojma. Enostavno se zgubim med vsemi datotekami na mysql.com ... Zanima me, če bi mi lahko pomagali VI, ki več veste o tem. Torej red bi eno MySQL podatkovno zbirko na svojem lastnem strežniku.
Hvala za vso pomoč že v naprej.
Pa čim prej pomagajte! Hvala.

Kami ::

Trubadur ::
Jaz ti pa ne priporočam tega, ker ti po namestitvi pol kurca ne bo jasno kaj si naredil. Lažje se je pomatrat in narest ;)
Berite Thomasa!

Kami ::
Jah, saj ni važno al mu bo jasno al ne :P
Če bo hoto kaj bolj profi pol it, al pa vedet kaj je naredil se bo že pozanimal, če ne pa ne
To je glih za to, da ni treba vsega posebaj nastavljat pa se mučit...
Drugače pa kot sem že reko, če ga bo zanimalo, se bo poglobil
Če bo hoto kaj bolj profi pol it, al pa vedet kaj je naredil se bo že pozanimal, če ne pa ne

To je glih za to, da ni treba vsega posebaj nastavljat pa se mučit...
Drugače pa kot sem že reko, če ga bo zanimalo, se bo poglobil

BIG_Yack ::
Zahvaljujem se za vse vaše pametne prispevke, ker sem se trudil in trudil cele 3 tedne pa mi ni uspelo. Aja pa še v Marcu sem se trudil 12 dni... Torej se mi je zdelo najbolj pametno vprašati na Slo-Tech-u. JAP, ker smo/ste tam za posamezno ali več področji pametni ljudje. Sicer pa, če bo me po namestitvi kaj zanimalo bom že pošnofal.
Hvala.
Hvala.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BIG_Yack ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WORDPRESS - Izdelava foruma z bbpressOddelek: Izdelava spletišč | 2202 (1967) | Aleks1 |
» | Ne-relacijska bazaOddelek: Programiranje | 4138 (2761) | mitjaR |
» | Amis in mysql bazaOddelek: Izdelava spletišč | 3234 (2984) | techfreak :) |
⊘ | Iščem/ponujam delo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 40940 (28903) | Primoz |
» | Ponujam brezplačno gostovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 4906 (3283) | crni999 |