Forum » Zvok in slika » 2 DVD FILMA SKUPAJ
2 DVD FILMA SKUPAJ
NORAGORICA ::
Pozdravljeni
Zanima me sledeča stvar. S programom DivxToDVD sem ustvaril dva DVD filma. Gre za film, ki je drugače na 2 cd-jih. Sedaj pa sta ta dva filma vsak v svoji mapi pod imenom VIDEO_TS. Vsak od njiju je velik okoli 1,5 GB kar pomeni, da bi rad spravil obadva spravil na en dvd in da bi vse delovalo kot je treba. Kaj naj naredim ???
NORAGORICA
Zanima me sledeča stvar. S programom DivxToDVD sem ustvaril dva DVD filma. Gre za film, ki je drugače na 2 cd-jih. Sedaj pa sta ta dva filma vsak v svoji mapi pod imenom VIDEO_TS. Vsak od njiju je velik okoli 1,5 GB kar pomeni, da bi rad spravil obadva spravil na en dvd in da bi vse delovalo kot je treba. Kaj naj naredim ???
NORAGORICA
CaqKa ::
reauthoring v enem od dvd avthoring programov (kot recimo dvd-lab ali pa adobe encore) in narediš menu za vsak film posebej. sicer če je film na dveh cdjih bi jih lahko prej združil z virtualdubom (ima eno funkcijo ki se ji reče append, odpreš prvi del, greš na append in pokažeš na drugi del, vključiš direct stream copy, daš filesaveas in počakaš minutko dve.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najljubša Igra (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8851 (6235) | Tilk |
» | neonkaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1475 (1235) | Pyr0Beast |
» | visoka temparatura procesorjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1458 (1100) | jurre |
» | Kako naj zlepim skupaj avi filmckeOddelek: Zvok in slika | 1566 (1369) | CaqKa |
» | dolby digital zvocna?Oddelek: Zvok in slika | 1891 (1605) | matevzm |