Forum » Loža » Ali je enako elektrikar elektronik pa avtoelektronik ?
Ali je enako elektrikar elektronik pa avtoelektronik ?
DJ_Denko ::
ce ve kdo please naj hitro odpise... je enako al različno?
Hvala!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
misso ::
Lej jest sem najprej delal šolo avtoelektričarja in se šel pol naprej na 3+2 za elektrotehnik elektronik.
Zgleda skorej enak poklic, sam če bi pa iskal poklic bi pa lahko imel kake probleme.
Drugače mi je pa kot avtolektričar bilo dobro, (hodil sem na ljubljanski teksax) Pa prakso moreš saj delat obvezno pri kake privatniku ne pa v šoli. Se saj naučiš da se je treba učit, da neboš tako kot jest delal. Sem mora,l ko je na kamionu štarter crknu pri minus stopin odzuni lepo pod kamion ulešti in ga odmontirati (ni bilo druge možnosti)
Drugače sem pa imel zelo dobrega majstra.
Zgleda skorej enak poklic, sam če bi pa iskal poklic bi pa lahko imel kake probleme.
Drugače mi je pa kot avtolektričar bilo dobro, (hodil sem na ljubljanski teksax) Pa prakso moreš saj delat obvezno pri kake privatniku ne pa v šoli. Se saj naučiš da se je treba učit, da neboš tako kot jest delal. Sem mora,l ko je na kamionu štarter crknu pri minus stopin odzuni lepo pod kamion ulešti in ga odmontirati (ni bilo druge možnosti)
Drugače sem pa imel zelo dobrega majstra.
DJ_Denko ::
kak se pa rece prav soli za avtoelektricarja? srednja šola avtoelektrikar elektronik ?
al kako? ker jst bi sow za avtoelektricarja ker rabimo doma... pa sn se narobe vpisal (elektrikar elektonik) pa ce ves kaj kje v mb je za avtoelektricarja sola?
Hvala Misso!
al kako? ker jst bi sow za avtoelektricarja ker rabimo doma... pa sn se narobe vpisal (elektrikar elektonik) pa ce ves kaj kje v mb je za avtoelektricarja sola?
Hvala Misso!
Hvala!
Mah zdej si me pa dobil kako se uradno nazivu reče. Vem le da v LJ ni več šole za ta poklic. V mariboru je pa hodil moj bivši sošolec in sicer 5 mesecu šola 5 mesecu prakse
Drugače če greš naprej 3+2 je malo problem glede znanja, saj pri meni je bilo tako, sam zdej je "kao" poklicna matura pa more beit znaje na isti ravni , sam ne se bat če greš naprej narediš use.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hoditi v službo, hoditi na deloOddelek: Loža | 3805 (1658) | greatdrakon |
» | Pomoč pri akumulatorju (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 15922 (11710) | D3m |
» | 4 letni program ali 3+2Oddelek: Šola | 1632 (1396) | korenje3 |
» | knjiga KAM 200X in srednje šole...HELP!Oddelek: Šola | 2559 (2270) | Ziga Dolhar |
» | Izbira šole (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 8550 (7773) | Klemenn |