» »

Naročanje knjig preko interneta

Naročanje knjig preko interneta

SkIDiver ::

Kje bi človek lahko naročil knjigo preko interneta in potem počakal, da jo dobi na dom po dostavni pošti? Seveda ciljam na evropo, zda. Kakšni bi bili dostavni časi iz evrope in kakšni iz zda?

Nekeaj sem že brskal po amazon.com pa me zanima koliko časa traja, da dobim knjigo če jo naročim tam. Ma kdo izkušnje?

Če jo naročim pri nas moram nanjo čakati 3 do 4 tedne kar pa ne pride v poštev.

Microsoft ::

amazon.com mislim, da ma od 12-19 delovnih dni. Sej, pred placilom lahko izberes tri razlicne "hitrostne" rarede. Za najpocasnejsega je doplacilo nekje 9$. Za ostale pa nevem. Pa kreditno kartico rabis, ki potegne cez mejo.

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Ja in poleg tega, da je željena kniga prek amazona draga ko žafran. Jo v malo kasnejšem času dobim pri pasadeni.

Gre pa se za knigo od Joyce Farrell, java programming, third edition.

Mavrik ::

Se opravičujem ker ti kradem temo toda... ali kdo ve če bi se dalo s Konzorcija naročiti kako knigo po pošti?
The truth is rarely pure and never simple.

Zato je tema odprta;)

Ziga Dolhar ::

> Se opravičujem ker ti kradem temo toda... ali kdo ve če bi se dalo s Konzorcija naročiti kako knigo po pošti?

Ja menda! (Imam kar dobre izkušnje z njimi.)
https://dolhar.si/

Eschelon ::

a) Za Amazon je tako, da naročiš lahko ali v amazon.com ali amazon.de in ti pošljejo iz .de - zato se nima pretiranega smisla skeširati za hitro pošto0:) - na koncu vedno pride iz Nemčije. Glede cen sem še zmeraj odlično skozi prišel (nazadnje sem nabavil A Road To Reality na amazon.com (1200 strani - format med a5 in a4) in me je prišla s poštnino (pospešena pošta (prva nad navadno)) vred 8 jurjev - kar je bilo ceneje kot nakup brez poštnine kjerkoli v Evropi. Knjiga je prišla v enem tednu.
b) Konzorcij odpade, ker vzamejo retail ceno in nabijejo čez še svojo maržo (sem pa to prvič, zadnjič in nikoli več naredil okoli štiri leta nazaj - morda so se vmes že kaj popravili (sam ne bi preveč upal na to)) - za razliko od poljubne online trgovine, kjer retail ceni kvečjemu kaj odbijejo.
Vedeti, razumeti, znati.

Microsoft ::

SkIDiver, to knjigo se zna zgodit, da ma kdo iz 1. letnika FRI. Tko, da ce poznas koga, ga vprasi. Mogoce ma.
Sem pa jst to knjigo pred slabim pletom narocil na amazon.com, pa sem cakal tko dolgo, da sem jih odjebal in narocilo prekinil.

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Ja Microsoft jz sem študent FRI-ja sam ne več 1. letnika ampak drugega. S to javo sem se nekako čez vleku ampak kj hudo koristnega pa ne znam nič v njej delat. In to men ni po godu zato sem se usel in v roke vzel omenjeno knigo (second edition), ki sem si jo sposodu v knjižnici na faxu. Ampak zadeva pride še vedno kdaj drugič prav in zato bi si jo rad nabavu.

STASI ::

Jest kopujem rek amazon.de ker je dostava v avstrijo, nemčijo in švico zastojn. Pride pa v 3-4 dneh na naslov v avstriji.
Če poznaš koga v avstriji se ti to najbolj splača.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

Lahko bi naročil samo bom moral plačati še prevoz v SLO, ker poznam samo dilerje z avtomobili in rezervnimi deli, ki pa tako hočejo za vsako stvar zaslužt. Že raje plačam poštnino pa pride na dom.

Zdejle sem mal prebrskal po amazon.de in sem najdu sledeče;
http://www.amazon.de/exec/obidos/tg/detail/offer-listing/-/0619213191/all/ref=ufu_lmi_/302-0968941-8003254

Kaj pa tak nakup? Kako to funkcionira? Je pametno? Cenejše je in hitrejše kot pravijo.

Koliko pa lahko pričakujem poštnino iz nemčije v slovenijo na dom? Nekje 2 do 3 tisoč?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: SkIDiver ()

malinavc ::

a se sploh da kej naročit iz amazon.co.uk ? S tem mislim, samo knjige,cd,dvd
...odvisno s katere perspektive gledamo...

Knjige ne morejo poslat v slovenijo! Zakaj ne?

Bi mogu kje vnest številko kartice mogoče? Kako ste drugi naročal prek amazon.de?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: SkIDiver ()

No pa sem rešil težavo.

Knigo sem naročil direktno pri knigarni založbe. Poslali mi bodo preko navadne pošte. Dobim nekje v roku 7 dni. Cena pa pride okoli 13.500 sit.

Volk sit koza pa cela:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup na amazon.com

Oddelek: Kaj kupiti
307819 (739) Steinkauz
»

Kupovanje preko amazon.de

Oddelek: Pomoč in nasveti
3820845 (13071) bluefish