Forum » Operacijski sistemi » WinXP administator password
WinXP administator password
C00PER ::
Pozdravljeni !
Zanima me, če se da na kakšen način odstranit od odkrit password za administratorski login pri WinXP. Nekaj sem namreč testiral in v isti minuti le-tega pozabil....stupid me :P zdaj niti nočem restartat kompa, dokler ne ugotovim kako se da le-tega odstranit oz. spremenit ... by the way - administratorski login je edini, ki sploh je na kišti ...
PLEASE HELP !
Zanima me, če se da na kakšen način odstranit od odkrit password za administratorski login pri WinXP. Nekaj sem namreč testiral in v isti minuti le-tega pozabil....stupid me :P zdaj niti nočem restartat kompa, dokler ne ugotovim kako se da le-tega odstranit oz. spremenit ... by the way - administratorski login je edini, ki sploh je na kišti ...
PLEASE HELP !
ANd On The Last Day God Created.....SOUND !
- spremenil: C00PER ()
Microsoft ::
Ja ce si zdele prijavljen kot Administrator, gres v Control Panel in nek je ikona User Accounts oz. nekaj temu podobnega. Tam lahko potem spremenis geslo. Nisem pa siguren, ali mores starega tud vnest. Probaj.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
#000000 ::
A niso nekje v registru zapisani vsi User/pass. Pred par dnevi je nekdo se mi zdi da glih tlele gor razlagu kje to je in kako pogledat. Nism pa čist sigurn, da sm to tuki zasledu. LP
C00PER ::
Wow ! Celo uspelo mi je ...pa naj pojasnim kako, če se bo slučajno še komu zgodila ta bedarija ...
Medtem ko sem bil logiran v administratorju in na vsak način poizkušal izbrisati nastavljen password, sem v USER MANAGER-u dodal nov administratorski account, nakar sem se vanj logiral in spet v user manager-u izbrisal password na starem (originalnem) accountu. To funkcijo windowsi dopuščajo, medtem ko si moral za aktivni račun vpisati najprej obstoječ password, preden si le-tega zbrisal ali spremenil ..
Vseeno hvala vsem za pomoč ...
LP
Medtem ko sem bil logiran v administratorju in na vsak način poizkušal izbrisati nastavljen password, sem v USER MANAGER-u dodal nov administratorski account, nakar sem se vanj logiral in spet v user manager-u izbrisal password na starem (originalnem) accountu. To funkcijo windowsi dopuščajo, medtem ko si moral za aktivni račun vpisati najprej obstoječ password, preden si le-tega zbrisal ali spremenil ..
Vseeno hvala vsem za pomoč ...
LP
ANd On The Last Day God Created.....SOUND !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako dobiti dostop do Windows 7 admin accounta?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6328 (4684) | kmet12 |
» | problem z glavnim geslomOddelek: Pomoč in nasveti | 3316 (3009) | StratOS |
» | [Joomla - problem] "You must login"Oddelek: Izdelava spletišč | 2109 (1907) | BIG_Yack |
» | help win xp administrator je zaščiten z gesloOddelek: Operacijski sistemi | 2069 (1864) | CaqKa |
» | Win2k in vec userjev...Oddelek: Operacijski sistemi | 2311 (2216) | andrej |