Forum » Pomoč in nasveti » BxTune...kje..kdo..kaj..
BxTune...kje..kdo..kaj..
[DrAc0] ::
Hay..
Nekod je nekje omenil program BxTune..za abitove plate..naj bi kao pohitril in izboljsal odnose med plato in ramom..
A sploh kaj takega obstaja..in kje to dol det...
Tnx
Nekod je nekje omenil program BxTune..za abitove plate..naj bi kao pohitril in izboljsal odnose med plato in ramom..
A sploh kaj takega obstaja..in kje to dol det...
Tnx
Takav ti je zivot : Cupav i dlakav..
Jst ::
AGPInfo.
kje ga dobis nevem.
www.sysopt.com tam mas bxchipset tweakguide in je link za dljat. povem ti pa, da se je z njihovimi navodili moj sistem upocasnil za 5%. 3dmark mi ponavadi pokaze okrog 2160 potem mi pa je 2020.
kje ga dobis nevem.
www.sysopt.com tam mas bxchipset tweakguide in je link za dljat. povem ti pa, da se je z njihovimi navodili moj sistem upocasnil za 5%. 3dmark mi ponavadi pokaze okrog 2160 potem mi pa je 2020.
alien-w ::
Ta BXtweaker dobis tukaj, meni zadeva dela precej dobro... ce se mal zafrkavas z nastavitvami in preizkusas razne kombinacije lahko malce pohitris sistem... Mal se poigraj pa bo...
[DrAc0] ::
Stari... vi ste mi dobri ljudje...takih se manjka...bom pregledal...Tnx za use..
Takav ti je zivot : Cupav i dlakav..
alien-w ::
Ne dela?! Urg?! Hm... ne vem ce bom jest kr takoj sel na XPje, ker ta proggi mi je kr prirasel k srcu...ah ja, sej mogoce bo pa kdaj kej podobnga tut za XP..upam
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje dobiti super mario(original)?Oddelek: Igre | 2519 (2118) | Bob Rock |
» | IPv6Oddelek: Omrežja in internet | 8532 (7598) | Witboy |
» | UT 2004 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4585 (3272) | cewkit |
» | FSB 166@200 - problem?Oddelek: Navijanje | 1372 (1079) | G@MER |
» | Obnova zastarelega sistema...kaksen..CPU...graficno...itd.Oddelek: Kaj kupiti | 1489 (1121) | Boky |