Forum » Igre » Kje dobiti super mario(original)?
Kje dobiti super mario(original)?
Moonman ::
Zanima me super mario, tisti, ki smo ga igrali na prastarih konzolah.
Kje ga dobiti?
Sem probal Snes, pa imajo veliko klonov.
Kje ga dobiti?
Sem probal Snes, pa imajo veliko klonov.
Sydk ::
ma kasn mame, original Mario je bil na NES-u (nintendo entertainment sistem)
zdlji si ROCKNES 2.0 FINAL za Win tukaj
rom oz. špil pa skini s kakega overneta ali s kake strani z NES romi, a samo ce poseduješ original
LP
zdlji si ROCKNES 2.0 FINAL za Win tukaj
rom oz. špil pa skini s kakega overneta ali s kake strani z NES romi, a samo ce poseduješ original
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sydk ()
kobe ::
a ta super mario bros. se dobi tud na CD-ju? Kje ga dobit? A se ga da kje kupit? Kater emulator je treba donwloadat iz tiste strani ki je omenjena v prejšnjem postu(ver....)?
hvala
hvala
Kobe: kakem cd-ju ti sanjas? Rom oz. spil zasede mogoce 1 mb ali 2, kater emulator zdljas s tiste strani sem pa tudi ze zapisal in sicer
ROCKNES 2.0 FINAL za Win in je preverjeno u IBER hud NES emulator
ROCKNES 2.0 FINAL za Win in je preverjeno u IBER hud NES emulator
No, najlepša hvala vsem za pomoč.
To pa še spada k tej temi; kateri joypad priporočate?
lp
To pa še spada k tej temi; kateri joypad priporočate?
lp
jRk0 ::
jaz mam Thrustmaster firestorm dual power 3. pa za ta dnar ne dovis boljsega joypada ziher:) 7-8k sit s tresenjem vred. pa 2 analognima itak.
You fuck up once, you loose two teeth.
Sydk: ta mario sploh ne dela in ga tud nemoreš instalirat ker ima en file error. A je ta cel mario z vsemi sobami in vsem ostalim?
Hvala
P.S. A lahko en pove cel postopek kako naredit da bo to delal.
Lp
Hvala
P.S. A lahko en pove cel postopek kako naredit da bo to delal.
Lp
1. downloadaj RockNES X
2. odpakiraj v neko poljubno mapo
3. downloadaj maria(enko, dvojko, trojko, wario bros. etc) v mapo, kjer je RockNES X.
Če poseduješ original seveda.
4. zaženi RockNES X in pod options/folders označi, kje so romi
5. play
Ja, so cele igre z vsemi sobami.
A ve kdo, koliko svetov/sob ima mario 1?
lp
2. odpakiraj v neko poljubno mapo
3. downloadaj maria(enko, dvojko, trojko, wario bros. etc) v mapo, kjer je RockNES X.
Če poseduješ original seveda.
4. zaženi RockNES X in pod options/folders označi, kje so romi
5. play
Ja, so cele igre z vsemi sobami.
A ve kdo, koliko svetov/sob ima mario 1?
lp
Moonman: če mene spomin ne vara ma 6 svetov pa vsak svet 3 ali 4 levele ko se bos pa tega naveliču ti pa priporočam SNES (super nintendo emulator) ga dobiš tukej , zdlji Snes9x 1.42 binaries, je seveda freeware, pa si skini rom Super mario 3 in pa Super mario World (najboljsa maria ever) ta emulator je tut hudobec ker lahko vključiš strojno pospeševanje grafike in pa mehčanje robov pa zvok tut seka !!! ah ja nostalgija me daje
pa da ne bodo moderatorji jezni se opozorilo: romi so legalni le v primeru da posedujete original špil doma !
LP
pa da ne bodo moderatorji jezni se opozorilo: romi so legalni le v primeru da posedujete original špil doma !
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sydk ()
Jaoooo!!!
Zdaj pa ne vem, katero bi igral.
Zdaj pa še mene redno daje nostalgija. Comp sem priklopil na en star televizor (jajčko), pa se počutim, kot bi bil spet star pet let. (kar je dobro )
A ve kdo, kako bi se dalo dobiti podatke iz tistih starih "disket".
Konzola je crknila, vse pa leži še nekje na podstrešju.
Zdaj pa ne vem, če ne bom nabavil vezane plošče ali pa mediapana in začel delati gaming omaro.
Tnx Sydk
lp
Zdaj pa ne vem, katero bi igral.
Zdaj pa še mene redno daje nostalgija. Comp sem priklopil na en star televizor (jajčko), pa se počutim, kot bi bil spet star pet let. (kar je dobro )
A ve kdo, kako bi se dalo dobiti podatke iz tistih starih "disket".
Konzola je crknila, vse pa leži še nekje na podstrešju.
Zdaj pa ne vem, če ne bom nabavil vezane plošče ali pa mediapana in začel delati gaming omaro.
Tnx Sydk
lp
No zdej je še men nekej ratal, ampak ta sploh ni tist taprav mario, k je res od začetka. ta se začne kr nek...
Kje pa dobiš celo verzijo? Kkšn link mogoče?
Hvala
Kje pa dobiš celo verzijo? Kkšn link mogoče?
Hvala
SavoKovac ::
Če uporabiš Google in vtipkaš "ime_igre" + "sistem" + rom + download se da kaj najti.
You have to try, try, try...
You have to try, try, try...
mertak ::
Ja če želiš staro igro super marioja potem lahko greš na matkurjo in tam napišeš David Debeljak, tam so potem stare igre(orginal) in mogoče med tistimi je tudi super mario.
Golden eye ::
tomaž al pa kdo drug: Kako nardiš level 1-4, tam k je lava, ne morem ene lukne preskočit?? KAKO
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SNES Classic Mini (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 17313 (10673) | hojnikb |
» | Nintendo Classic Mini NES (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Konzole | 29941 (20870) | Hakai |
» | Super marioOddelek: Igre | 1798 (1222) | Shagrath |
» | Super NintendoOddelek: Konzole | 5098 (4239) | mojsterleo |
» | Iščem igreOddelek: Igre | 1298 (1110) | davco17 |