Forum » Slo-Tech » Pritožbe - 2
Pritožbe - 2
Temo vidijo: vsi

d0rK ::
Eh šit. Oglas sm prej napisu na drugi strani in ga potem pejstnu sem, ceno pa pozabu pripisat.
My bad.
My bad.

mchaber ::
[izbrisana tema]
oglaševanje. Na linku od bolhe je za mail napisan gasper.18@t-2.net , ustarjalec teme pa je gapi18.
oglaševanje. Na linku od bolhe je za mail napisan gasper.18@t-2.net , ustarjalec teme pa je gapi18.
.

Cosmo ::
Točno to, da nisi prebral pravil. Če bi jih, bi vedel, da je cena obvezna.
Zanimivo, da se v tem primeru Fizikalko sklicuje na Pravila oz. Navodila za pisanje malih oglasov, meni pa že 10 dni išče člen, ki prepoveduje licitacije oz. v mojem primeru, da v oglasu napišem, da bom stvar prodal najboljšemu ponudniku. Kar je samoumevno.
Večkrat sem ga pozval naj mi poda link do člena, ki to prepoveduje, pa je le modro molčal. Ker takega člena zaenkrat NI. Kljub temu mu ni zmanjkalo veselja do brisanja mojih oglasov.
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Cosmo ()

Fizikalko ::
Nisem modro molčal zaradi zadrege, ampak zato, ker sem ti že nekajkrat odgovoril, da začetna cena licitacije NI cena. Z izigravanjem jasno postavljenih pravil, ki jih, glej no glej, razumejo vsi ostali, ko si jih preberejo, ne boš daleč prišel.

jasno postavljenih pravil
Prosim za link do člena, ki to izrecno prepoveduje. Zaradi "jasno postavljenih pravil" to seveda ne bo problem, kajne?

Če ti do sedaj niso bila jasna, so ti bila pravkar razjasnjena. Iz moje strani debata končana.

OmegaBlue ::
Cosmo ne seri,
Pri katerem delu imaš probleme z razumevanjem? Licitacij v malih oglasih nikoli nismo pustili za takšno početje imaš bolho.
Čim prodajate (četudi gre za kombinacijo prodam ali menjam), navedite vsaj okvirno ceno v nedvoumni enoti.
Pri katerem delu imaš probleme z razumevanjem? Licitacij v malih oglasih nikoli nismo pustili za takšno početje imaš bolho.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Prvič, tega člena ni uspel Fizikalko niti enkrat izpljuniti (kljub šestim pozivom).
Drugič, dražbe še vedno niso eksplicitno prepovedane. Če napišem "Prodam za 100 € oz. najvišjemu ponudniku", sem podal okvirno ceno v nedvoumni enoti in mi po veljavnih pravilih nimate kaj brisati.
Drugim predpisujete ravnanje po Pravilih, pa se jih še sami ne držite. Eh...
Drugič, dražbe še vedno niso eksplicitno prepovedane. Če napišem "Prodam za 100 € oz. najvišjemu ponudniku", sem podal okvirno ceno v nedvoumni enoti in mi po veljavnih pravilih nimate kaj brisati.
Drugim predpisujete ravnanje po Pravilih, pa se jih še sami ne držite. Eh...

He he he. Ko zmanjka argumentov je pa zadeva zaključena. Aroganca na višku.

perci ::
Frajer, preberi si prvi post tega topica.
Sicer pa bi se lahko z veseljaki, kot si ti, cele dneve bockali.
End of story.
Sicer pa bi se lahko z veseljaki, kot si ti, cele dneve bockali.
End of story.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: perci ()

Zaradi takih veseljakov, kot ste vi, moram svoj dragoceni čas namenjati pisanju pritožb.

CaqKa ::

gzibret ::
1. odstavek 2. člena in celotni 3. člen. Nedelujoči linki niso ne argumentiran pogovor, ne predmet razprave, ne vir in ne vsebina novice oz. teme.
Vse je za neki dobr!

space ::
Prodaja lastnih PC komponent in postavljanje cene le teh je izključno osebe, ki prodaja ?
Ali je za to posebej napisan člen, da si lahko moderator izmisli ali je komponenta precenenja in editira post, ter tako onemogoči prodajo ?
Prosim za obrazložitev, ker me res močno zanima po kakšni pravici si lahko kroji postavljanje cen tujim stvarem .. hvala.
Pa očitno fraza "Cena po dogovoru" je tudi nekaj "novega" ..
lp,
s
Ali je za to posebej napisan člen, da si lahko moderator izmisli ali je komponenta precenenja in editira post, ter tako onemogoči prodajo ?
Prosim za obrazložitev, ker me res močno zanima po kakšni pravici si lahko kroji postavljanje cen tujim stvarem .. hvala.
Pa očitno fraza "Cena po dogovoru" je tudi nekaj "novega" ..

lp,
s
Onen i-Estel Edain, u-chebin estel anim.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: space ()

Še eden. Preberi si [Beri] Pravila za oddajo malih oglasov.
Tam ti piše:
in seveda:
Cena je obvezen podatek.
Tam ti piše:
Pridržujemo si pravico, da zavajajočim ali oglasom z nerazumno visoko ceno pridamo ustrezno opozorilo potencialnim kupcem.
in seveda:
Čim prodajate (četudi gre za kombinacijo prodam ali menjam), navedite vsaj okvirno ceno v nedvoumni enoti.
Cena je obvezen podatek.

Pol pa prosim mi realno ocenite moje komponente, da vidim za koliko sem pretiraval in za koliko me boste oškodovali.
In še enkrat: nikjer nisem napisal da so to fiksne cene, ampak dodal Cena po dogovoru.
Še enkrat: CENA PO DOGOVORU
"!#!"$!"#!
Ali je zavajujoč izpis - pri ceni da je fiksna ?? Ali bi moral uporabit ~ namesto - ?
Ali bi moral napisat z besedo "Okvirna cena" poleg komponente .. ne res me zanima kaj naj napišem, da ne bo nedvoumno in ne zavajajoče za vas ..
Svašta doživiš dandanes. Mogoče sem res eden izmed tisti "neumnih" ampak da pa mi krojite ceno mojim stvarem .. popizdim lahko.

In še enkrat: nikjer nisem napisal da so to fiksne cene, ampak dodal Cena po dogovoru.
Še enkrat: CENA PO DOGOVORU
"!#!"$!"#!
in seveda:
Ali je zavajujoč izpis - pri ceni da je fiksna ?? Ali bi moral uporabit ~ namesto - ?
Ali bi moral napisat z besedo "Okvirna cena" poleg komponente .. ne res me zanima kaj naj napišem, da ne bo nedvoumno in ne zavajajoče za vas ..
Svašta doživiš dandanes. Mogoče sem res eden izmed tisti "neumnih" ampak da pa mi krojite ceno mojim stvarem .. popizdim lahko.
Zgodovina sprememb…

Cena po dogovoru ni nedvoumna enota. Seveda bi bilo izredno lepo da poveš oz. podaš povezavo za kateri oglas se gre.

2 topica sta mi bila izbrisana, 3 topic pa sem pisal na ZS da se naj pobriše, saj mi je s editiranjem "onemogočil" prodajo.
Naslov topica pa je bil - P: Komplet PC ali po komponentah
lp,
s
Naslov topica pa je bil - P: Komplet PC ali po komponentah
lp,
s

V prvem in drugem oglasu nisi imel nikjer zapisane cene, kar ti je bilo že pojasnjeno.
V tretjem oglasu pa prodajaš procesor za 140€ v trgovini pa ista _nova_ stvar stane 80€.. In ti se čudiš oznaki za pretirane cene?
Moderator je v vseh točkah ukrepal v skladu s pravili - pritožba zavrnjena.
V tretjem oglasu pa prodajaš procesor za 140€ v trgovini pa ista _nova_ stvar stane 80€.. In ti se čudiš oznaki za pretirane cene?
Moderator je v vseh točkah ukrepal v skladu s pravili - pritožba zavrnjena.

Najdi mi ceno za Socket 939, pa bom znizal ceno.
Glede na to, da sem dal za njega ~375EUR, ga ne mislim prodat za drobiz.
Kakorkoli, lep dan Vam želim.
lp,
s
Glede na to, da sem dal za njega ~375EUR, ga ne mislim prodat za drobiz.
Kakorkoli, lep dan Vam želim.
lp,
s
Zgodovina sprememb…

Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()

Dr_M ::
oh, ce pa tole jemlete resno, pol pa sam

The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

MEDENA ::
PRETIRANA CENA
kaj je ljudem, a mislijo da so zlati PCji?
tale tipo ima še vedno previsoko ceno:
lepo prosim no amd procesor navadni za laptop za 640€ ? jao jao to je ene 500€ max.
še ena cvetka:
preveč.....kurba jaz mojega za 470 ne morem prodati pa je 10x boljši.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MEDENA ()

Malo lepše se izražaj. Sicer pa hvala, v prvih dveh primerih sem ukrepal, tretji ni tako hud (čeprav ni ravno poceni).

dejansan ::
medenko, toliko imaš čez cene drugih za povedati, daj malo svoje poglej
če bi malo pogledal naokoli, bi videl, da se da nekatere nove komponente dobiti po istih cenah v trgovini, ostale pa tudi niso dosti dražje
in potem se sprašuješ zakaj ne moreš prodati
če bi malo pogledal naokoli, bi videl, da se da nekatere nove komponente dobiti po istih cenah v trgovini, ostale pa tudi niso dosti dražje
in potem se sprašuješ zakaj ne moreš prodati

dejansan

MEDENA ::
dejansan: malo poglej kok eni cenijo svoje ljube grafične...
za 7300gt hoče 73€....pa pred svojim predpražnikom spucaj naprej.....moje komponente so nove in ne rabljene.
za 7300gt hoče 73€....pa pred svojim predpražnikom spucaj naprej.....moje komponente so nove in ne rabljene.

dejansan ::
medenko, pred svojim predpražnikom imam spucano, to naj te ne skrbi
očitno pa ti nimaš, ker ti grejo samo druge cene v nos, tako da lahko komot začneš pucati okrog svoje riti
pa glede na to, da tole prodajaš že kakšen dober mesec ravno novo ne more biti, disk je potem kar si napisla star 4 mesece,....
je res, da jih večina pretirava s cenami s tem se popolnoma strinjam, samo kot sem ti že rekel, če se že oglašaš proti drugim še pred svojim predpražnikom pometi, mogoče boš pa potem celo kaj prodal
očitno pa ti nimaš, ker ti grejo samo druge cene v nos, tako da lahko komot začneš pucati okrog svoje riti
pa glede na to, da tole prodajaš že kakšen dober mesec ravno novo ne more biti, disk je potem kar si napisla star 4 mesece,....
je res, da jih večina pretirava s cenami s tem se popolnoma strinjam, samo kot sem ti že rekel, če se že oglašaš proti drugim še pred svojim predpražnikom pometi, mogoče boš pa potem celo kaj prodal

dejansan

frudi ::
sej verjetno je bilo že kdaj omenjeno in podana razlaga, ampak iskanje ne dela, tako da mi ni ravno do ročnega prebiranja več strani te teme...
torej - zakaj se ne da urejati malih oglasov? konkretno bi si želel vsaj na nek način označiti, da je artikel prodan. očitno sem za en procesor postavil precej ugodno ceno, na kar sem dobil vsaj 30 povpraševanj; še sedaj, po dveh tednih, dobim vsaj en mail/klic/sms dnevno, par sms-ov sem dobil tudi sredi noči (in ja, se zbudim, ko telefon zavibrira ob prejetem sms).
zato bi bilo lepo, če bi lahko, ko oglas ni več aktualen, avtor to jasno označil in tako prihranil čas sebi in vsem nadaljnim interesentom.
p.s. bi lahko kak admin popravil vsaj dotični oglas ( click), preden kakega reveža, ki si samo želi poceni dvojedrni procesor, neupravičeno nahrulim po telefonu?
torej - zakaj se ne da urejati malih oglasov? konkretno bi si želel vsaj na nek način označiti, da je artikel prodan. očitno sem za en procesor postavil precej ugodno ceno, na kar sem dobil vsaj 30 povpraševanj; še sedaj, po dveh tednih, dobim vsaj en mail/klic/sms dnevno, par sms-ov sem dobil tudi sredi noči (in ja, se zbudim, ko telefon zavibrira ob prejetem sms).
zato bi bilo lepo, če bi lahko, ko oglas ni več aktualen, avtor to jasno označil in tako prihranil čas sebi in vsem nadaljnim interesentom.
p.s. bi lahko kak admin popravil vsaj dotični oglas ( click), preden kakega reveža, ki si samo želi poceni dvojedrni procesor, neupravičeno nahrulim po telefonu?

1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

SmeskoSnezak ::
tema... kaj bi si kdo vzel enih 5 minut pa uredil temo? Zbrisal določene prispevke, etc. Pa če mal umirte tega novinca...
@ Pusti soncu v srce... @

mtosev ::
Vprasal sem kje se da igrici nabavit in ce kdo proda. Zato nerazumem zakaj je bila tema premaknjena v Male oglase saj sn jo postavil v pravi oddelek
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Tilen ::
Tvoj post bi bil v oddelku Igre povsem na mestu brez vprašanja "Kdo proda". Kaj bi iz tega sledilo, si lahko predstavljaš. Takšen, kot si ga napisal ti, bi bil kvečemu za tja kjer je zdaj [oziroma ga ni več, ker ne ustreza pravilom malih oglasov] ali za v oddelek Kaj kupiti, kjer bi ti svetovali kje se še da kupiti rabljeno igro.
Prav tako si dobil napotke o tem kako do igre z večjim uspehom.
Prav tako si dobil napotke o tem kako do igre z večjim uspehom.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()

mtosev ::
Ne nevem kaj bi sledilo
Temo sem odprl v Igrah zaradi tega, ker sn zelel da to temo vidijo ljudje kateri mogoce imajo te dve igri
Temo sem odprl v Igrah zaradi tega, ker sn zelel da to temo vidijo ljudje kateri mogoce imajo te dve igri
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,

Tilen ::
Ne nevem kaj bi sledilo
Ko si že ravno ti:
Janez: Motsev, jaz ti dam za 50€.
mtosev: LOOOOOOL
itd itd...
Zadeva je z moje strani zaključena.
Lp.
Ko si že ravno ti:
Janez: Motsev, jaz ti dam za 50€.
mtosev: LOOOOOOL
itd itd...
Zadeva je z moje strani zaključena.
Lp.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()

Evil mind ::
http://www.slo-tech.com/script/forum/izpisitemo.php?threadID=277688#neprebrano Podvojena tema o GTA 4
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Evil mind ()

krneki0001 ::
Ena pritožbica. Kaj ima oglas za drobilec marihuane delat na slo-techu? A mogoče podpirate zadetke?
Grinder
Grinder

Good Guy ::
ukrente neki s Revenant uprabnikom slotecha, ker piše bedarije, kletvice..(glej temo trebušne mišice v loži)
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^

Izi ::
Rovtar ne seri. Obnašaš se kot kakšen 10 letni otrok.
Edini ki piše bedarije v tistem topicu si ti in poleg vsega si bil tam kar trikrat močno žaljiv.
Revenant ni povedal čisto nič napačnega (proti tvojim neumnostim je njegovo pisanje doktorska dizertacija
) ti pa si ga dvakrat žalil in podil iz javnega foruma.
Edini ki piše bedarije v tistem topicu si ti in poleg vsega si bil tam kar trikrat močno žaljiv.
Revenant ni povedal čisto nič napačnega (proti tvojim neumnostim je njegovo pisanje doktorska dizertacija

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 561543 (10419) | delavec44 |