» »

Nadzorne kamere

Nadzorne kamere

#000000 ::

Zanima me kolk se splača, postavt kamero v lokalu in pol doma mal kontrolirat, če je vse ok, aja kamera bi lavfala ko je lokal zaprt. Mislm kok se splača, glede na efekt. V lokalu je kabel doma adsl, aja kako kamero predlagate in kak software LP
  • spremenilo: #000000 ()

korenje_ver2 ::

zadeva je sicer draga. drgac pa povprasaj na www.roxorz.si :)

#000000 ::

Ne ne nism mislu to da pri fermi naročiš da ti kamero postavjo itd. to ma itak sintal v ponudbi ( pa še kr neki drugih firm) jest sm mislu da greš npr. v Conrad-a in si nabaviš kaj jest vem 2-4 tiste tamale kamere od cca 4000 - 16.000 sit ene so color z zvokom druge samo črnobele, in pol to nekam namontiraš in prek neta povežeš, da lahko doma spremljaš kaj se dogaja tam. Predvsem me zanima kolk je to zihr zadeva oz. če bi to navaden adsl-kabel prenesu al bo vse skup zaštekal, ter kaj vse bi rabu imet od opreme razen parih cheap kamer.
Ker doma imam že eno naštimano da ko ni kdo pozvoni na vhodu, lahko pogledam na tv kdo je, ampak tisto je samo kamera in kabel direkt na tv, to prek interneta pa je malo bol komplicerana zadeva pomojem. LP

ibrznik ::

Mogoče ti bo to ali pa to kaj več pomagalo.:)
"Be nice to everybody on your way up.
You might meet them on the way DOWN"

Zaspan ::

Tukaj oglašujejo zadevo za že od 45k SIT dalje.

jarre ::

Hm.. kamera z zvokom je lahko problem. Mislim, da (pravniki, popravite me, prosim!) se lahko kdo od zaposlenih pritoži in tožbo dobi, če bo vklopljena med delovnim časom (trditev, da bi jo uporabljal samo, ko je lokal zaprt, je vabljivo blizu tega, da te lepega dne zamika, da bi posnel kaj se dogaja čez dan...). Kamera brez zvoka ni problematična.

#000000 ::

No ja bolj je interesantna slika kot zvok, že zaradi prenosa, blo je mišljeno na to kaj se dobi v konradu, itd. Maš pa prav tanka je linija med enim in drugim, bo pa zadeva stala zunaj oz. v drugi stavbi in ne v samem lokalu, tko da tud če bi šlo za ton ni problema.

Zaspan Hvala. Tole zgleda obetavno, se bom pozanimal in verjetno bo ustrezalo. LP


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Internet v kafiču

Oddelek: Omrežja in internet
283954 (2732) ...:TOMI:...
»

varnostne kamere

Oddelek: Kaj kupiti
123932 (2473) pecmax
»

Bar II (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11912254 (4342) Amare
»

Zakon o kajenju (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
1219685 (7283) CWIZO

Videonadzor na računalniku

Oddelek: Kaj kupiti
467355 (5793) Brane2

Več podobnih tem