Forum » Strojna oprema » Prenosnik padel po tleh!! Ein Problem...
Prenosnik padel po tleh!! Ein Problem...
cahahopie ::
Ja tako je. Nekdo je bil malo neroden in mu je prenosnik padel po tleh (nisem namreč bil jaz).
Ker pa tej osebi privoščim dopust namesto, da meni kupi novega, me zanima če mi lahko kako pomagate.
Torej simptomi:
Ga prižgem, gorijo samo lučke na power ter tiste na tipkovnici. Tipkovnica se ne odziva. Cd-Rom se obesi. Na zaslonu je tema.
Priključil sem zunanji monitor, kateremu pa je samo utripala lučka za power in je bila prav tako samo tema.
Prenosnik ne spušča nobenih drugih glasov, normalno gori, ventilatorji se obračajo.
Torej? Ga nesti na servis, kjer mi bodo zaračunali goro denarja samo za ugotavljanje napake?! Čigar odstranjevanje oz. popravljanje pa bo brezpredmetno?!
Torej? Kakšna ideja?
Ker pa tej osebi privoščim dopust namesto, da meni kupi novega, me zanima če mi lahko kako pomagate.
Torej simptomi:
Ga prižgem, gorijo samo lučke na power ter tiste na tipkovnici. Tipkovnica se ne odziva. Cd-Rom se obesi. Na zaslonu je tema.
Priključil sem zunanji monitor, kateremu pa je samo utripala lučka za power in je bila prav tako samo tema.
Prenosnik ne spušča nobenih drugih glasov, normalno gori, ventilatorji se obračajo.
Torej? Ga nesti na servis, kjer mi bodo zaračunali goro denarja samo za ugotavljanje napake?! Čigar odstranjevanje oz. popravljanje pa bo brezpredmetno?!
Torej? Kakšna ideja?
Bolje živ slabič kot mrtev junak!
Gwanaroth ::
Jst bi ga na tvojem mestu nesu h Kotarju..
Če je imel srečo, se ni mogoče nič od notranjih komponent zlomilo [če ni zunanja plastika kej razpokana].. Verjetno je samo kaj skočilo iz mesta..
Meni so tako npr. rami pri Fujitsu-Siemens laptopu, ko je padel sestri iz naročja [ko je sedela].. Lučke utripale, venti vrteli, drugače pa ne duha ne sluha o delovanju.. Sem razdrl in le vtaknil ploščico nazaj v vodilo in je šibalo naprej.
Pri Kotarju mislim, da zaračunajo 10k za pregled in ti potem povedo, kaj bi blo potrebno zamenjati ter okvirne stroške.
Če je imel srečo, se ni mogoče nič od notranjih komponent zlomilo [če ni zunanja plastika kej razpokana].. Verjetno je samo kaj skočilo iz mesta..
Meni so tako npr. rami pri Fujitsu-Siemens laptopu, ko je padel sestri iz naročja [ko je sedela].. Lučke utripale, venti vrteli, drugače pa ne duha ne sluha o delovanju.. Sem razdrl in le vtaknil ploščico nazaj v vodilo in je šibalo naprej.
Pri Kotarju mislim, da zaračunajo 10k za pregled in ti potem povedo, kaj bi blo potrebno zamenjati ter okvirne stroške.
Lights often keep secret hypnosis..
Spartak ::
Kot je rekel Gwanaroth, čisto mogoče je, da se je kakšen konektor iztaknil. V najslabšem primeru pa ti je šla plošča adijo papa in v tem primeru se mi zdi, da se ti skorajda bolj splača kupit drug laptop.
I got my mind made
I gotta be that rich mothafucka
Set it up so my grandkids don't suffer
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Reševanje podatkov s trdega diska - kje, za kakšno ceno? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 23707 (9807) | darkolord |
» | Problem z laptopomOddelek: Pomoč in nasveti | 1200 (884) | SplitCookie |
» | pokvarjen diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1306 (1212) | bluefish |
» | Nedelovanje računalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 777 (706) | rebel1234 |
» | Crknu laptop - Acer TravelMate 292LMiOddelek: Pomoč in nasveti | 1458 (1204) | fras |