Forum » Navijanje » Logotip
Logotip
MRB0rYS ::
Samo nekaj me zanima a mi kir pošlje logo na mojo nokio pa kakega, a je kje na netu kaka stran da ga pošlejo zaston seveda. Hvala vam vsevedom
b0rys
Dax ::
Ermm... dej si ti mau poglej uno stran... ermm... čak kak je že... hmm.. slovenski pejđ je, a ne, pa majo gor ful stvari o hardwaru pa takih stvareh. Joj, lih mi je šel link iz glave... slo... Ja, mam ga: www.slo-tech.com . Pol pa se ofne stran, a ne... Pa maš na desni ene par slikic. In pod eno piše, lej ga šmenta: GSM - logotipi.
Na kratko, gor desno maš link do SLOVENSKEGA članka o spreminjanju logotipa na Nokiah. Jao te. :)
Na kratko, gor desno maš link do SLOVENSKEGA članka o spreminjanju logotipa na Nokiah. Jao te. :)
Ja sej vem da je tu to k ti pravš samo da jaz nimam modema doma samo v službi mam proksi server pa ne gre s tem programom zato sprašujem če ma kir od totih tu gor kej takzga
Dej preveri ti ta tvoj logotip. Men v SMARTSMS-u kaže nek črn zmazek, nobenih črk al pa česa.
Čuj tu na slo-tech sm ga dobu poglej jih pa mi pošli enga fajnga ni važno glih kak je telefon pa tak maš hvala ti. Če boš kaj rabu pa bo v moji moči ti bom pa zrihtal.
Čuj, se bom potrudil. Mam en problem, prek Zyxlovih ISDN modemom Smart SMS očitno ne laufa, oz. vrne timeout.
Dons resnično nimam časa, jutri pa se bom probu spomnat, pa laufam do enga frenda, k ma USR, pa ti pošljem. A je OK on logo v galeriji, ko je od Quake I sign?
Dons resnično nimam časa, jutri pa se bom probu spomnat, pa laufam do enga frenda, k ma USR, pa ti pošljem. A je OK on logo v galeriji, ko je od Quake I sign?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neznana napaka pri izdelavi spletneOddelek: Izdelava spletišč | 3704 (2777) | MisterR |
» | Slo-Tech Clan (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Igre | 37238 (30000) | cnZz |
» | Slo-tech ekskluzivna majicaOddelek: Slo-Tech | 3580 (2728) | iration |
» | vsi mahnjeni na slo-tech (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 8309 (7038) | luni |