» »

Praogram za učenje angleščine

Praogram za učenje angleščine

pro549 ::

A mi lahko svetujete kateri je najboljši program za učinje angleščine od najmanj zahtevne (otroke) do najbolj zahtevne uporabnike (za poslovneže itd)?
  • spremenil: pro549 ()

Brudol ::

Morde kak ''Talk To Me'' al pa ''Pons'' al kaj je zdej že po reklamah.
LP Brudol

Tilen ::

Ne me prijet za besedo vendar sem od nekoga slisal, da se da (tudi pri nas) za cca 200k "naucit" 15000 angleskih besed/fraz z medicinsko pomocjo.

kaksni postopki so to nimam blage, mi je pa o tem govoril nekdo ki je imel hude tezave z anglescino na maturi in je skoraj obral to pot.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Brudol ::

Tale je pa dobra ja. Nej gre en Slo-Techovc probat :D .
Bomo nardili test >:D .
LP Brudol

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Brudol ()

#000000 ::

Ej tole pa me zelo zanima, bi šel prec, sej ne da ne bi znal angleško, ampak 15000 fraz besed pa ne verjemem da obvladam. In 200.000 sit ni velik denar za kaj takega (če seveda deluje) moj znanec da približno isto vsoto za tečaj 2×4 šolske ure na teden cca 8 mes. traja in na koncu je še zmeri nezadovoljen. Res če kdo ve kako informacijo glede te metode (verjetno gre za vrsto hipnoze) nej javi. Hvala in LP

cekr ::

Tuji jeziki

Euro+Reward je zelo dobra zadeva, ki ima tudi svojo ceno.

Ni pa za popolne začetnike, vsaj malo se ti mora sanjat prej.

Pa še to: pri vsakem učenju tujih jezikov, se moraš najprej vprašat, koliko obvladaš lastnega.
Če v lastnem materinem jeziku ne veš, kaj kakšen stavčni člen pomeni, boš imel pri učenju tujih jezikov zelo hude probleme. To naj bo opozorilo preden začneš. Napiflat se tuje besede ni problem, uporabiti jih, je pa malo druga stvar.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

#000000, bom povprasal, navsezadnje pa bi ti lahko dal od kolega MSN pa se ti z njim pogovoris da nebom kot nek prenasalcek informacij :)

tx-z ::

Za 200čukov grem takoj na to:D sj pravila pa to znam use sam besed mi pa kr zmanka ucasih:D nj kdo proba:)) pa pove c so kaksne posledice k se ti poznajo čez 10let(čeprav tega ne more povedat) ;)
tx-z

#000000 ::

Tilen ne najti samo pove kje to delajo Firma tel. itd pa mi pošlji na Zasebna. Ker MSN-ja irca ipd. ne uporabljam.

Brilko ::

Euro+Reward ni no neki über huda zadeva kot se omenja.

Res je da je veliko stvari, ampak je zelo slabo organiziran, ker maš tega vlk in neveš kaj bi šou. Sem si tud mislu kaj bo kak bom delu, kurac sem delu, 3 x sem eno igrco odigrau in je blo to to... ;)

Če si pa res prepričan da boš imeu voljo in čas, bit 600 ur ali vsaj nekaj urc na teden pa recimo dva mesca al za kuk ur je pač tega pr tem, pa se splača. Poleg tega ko tam obljubljajo glede kak ti govorico pomaga prilagajat pravilnem izgovoru, to ni čist tak k je.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Brilko ()

pingec ::

Tilen a bi lahk tud men dal kontakt prek ZS?

pro549: ti pa bi lahko najprej slovenščino pošlihtal...(hint: naslov)
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

PersonaRudis ::

15.000 besed. Uuu mater. Eni še slovensko ne vemo pol tega.

Zorroo ::

Jest dam samo za informacijo 2|O |O |O |O |O SIT

Pretiravate oz. kot ponavadi se delate norca iz cesar se le lahko.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako se naučiti tuji jezik tekoče?

Oddelek: Loža
3717594 (13535) lobo_feroz
»

Čudni pristopi profesorice

Oddelek: Šola
4311503 (9800) T0RN4D0
»

Knjige za učenje francoščine

1510223 (9332) Okapi
»

2 tuji jezik obvezen v OŠ (strani: 1 2 )

858020 (5822) overlord_tm
»

Idividualno učenje tujega jezika

Oddelek: Šola
91834 (1742) DoloresJane

Več podobnih tem