» »

refill seti za kartuše

refill seti za kartuše

mte ::

glede na to da so kartuše za moj tiskalnik (hp dj840c) (pre)drage, sem se odločil, da bi mogoče poskusil s ponovnim poljnjenjem, ki je kot kaže precej cenejše. tukaj na forumu sem našel dva linka - www.crnila.net in www.kartusa-toner.com.
Na prvi je vseskupaj malce dražje, hkrati pa ne izgleda, da bi refill set vseboval kako pumpico za zrak spumpat iz kartuše (kar pri drugi firmi baje pride zraven). Glede na ceno bi pričakoval boljšo kvaliteto prve firme, zanima pa me, kakšna je realnost. Je mogoče kdo že sprobal kakšne barve iz teh dveh trgovin? Mogoče celo iz obeh? Kakšne podobne izkušnje s ponovnim polnjenjem? Kakšni so rezultati v primerjavi z originalnimi kartušami?
Hvala,
lp matej

fosil ::

Jest mam Lexmarka in sem nabavu pri crnila.net in sem zadovoljen. Pri črni barvi in printanju teksta ni opazne razlike. Pri barvni pa je mal razlike, barve so malo manj živahne bi reku, ampak minimalno, pač odvisno kakšne zahteve maš, uporabljam pa samo navadno barvno kartušo, ne kakšne foto.
Tako da moj nasvet, najprej kupi samo črno, ki je tud bolj enostavna za filat in če boš zadovoljen probaj še barvno.
Ne vem pa o kakšni pumpici govoriš, pri filanju nič ne pumpaš zraka ven, samo z injekcijo nafilaš kartušo.
Pa ne pozabi na tole temo kjer boš našel še kode za popust ;) .
Kar se razlike v ceni tiče pa mislim da dobiš pri crnila.net več barve.
Torej če povzamem, filanje se vsekakor splača in ti priporočam, razen če printaš res zelo malo, recimo menjaš kartušo 1x na 2 leti, pol se najbrž ne splača, ker boš rabu 10 let da boš porabu tisto barvo in se bo najbž medtem že posušila :D .
Tako je!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fosil ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Neoriginal kartuše ?

Oddelek: Pomoč in nasveti
399022 (1808) Nikonja
»

Polnjenje kartuš (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
5514779 (9359) matej5734
»

kartuše

Oddelek: Strojna oprema
101085 (944) jerkovicj
»

EPSON - hotel nafilat kartušo in poplava po mizi

Oddelek: Pomoč in nasveti
152295 (1936) billy
»

Kartuše...količina črnila...kje kupiti...

Oddelek: Kaj kupiti
394604 (3962) Brane2

Več podobnih tem