Forum » Izdelava spletišč » [php] Output buffer & charset
[php] Output buffer & charset
njok ::
Nekaj časa sem se praskal po glavi in ugotavljal, kje na poti od baze do brskalnika se izgubijo šumniki, in ravnokar sem ugotovil, da je težava pri output bufferju.
Aplikacija je zgrajena tako, da se najprej izvede ob_start();, nato se izpiše vse potrebno. Izpisano se z ob_get_clean() ulovi v spremenljivko, ki se nato posreduje v template (smarty). V tem primeru pridejo do browserja šumniki popačeni.
Če izpustim output buffer težav ni.
Malo sem se poigral s php.ini -- neuspesno. Sem kaj spregledal, je problem kje drugje?
Aplikacija je zgrajena tako, da se najprej izvede ob_start();, nato se izpiše vse potrebno. Izpisano se z ob_get_clean() ulovi v spremenljivko, ki se nato posreduje v template (smarty). V tem primeru pridejo do browserja šumniki popačeni.
Če izpustim output buffer težav ni.
Malo sem se poigral s php.ini -- neuspesno. Sem kaj spregledal, je problem kje drugje?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LaTeX ŠuMnIkIOddelek: Programska oprema | 9898 (7975) | jocosim |
» | Jasper subreportOddelek: Programiranje | 1644 (1393) | nightrage |
» | php in šumnikiOddelek: Izdelava spletišč | 3603 (3400) | root987 |
» | [linux,OSX] Emacs, bash & slovenscinaOddelek: Operacijski sistemi | 1721 (1577) | Gandalfar |
» | Kako iz windows-1250 v iso-8859-2 ?Oddelek: Izdelava spletišč | 2747 (2489) | tomysux |