Forum » Strojna oprema » Tipkovnica na laptopu zmrzne?
Tipkovnica na laptopu zmrzne?
Preseren ::
Kupo sem laptopa HP zt 3462EA in mesec dni po nakupu mi je zacela zmrzovat tipkovnica. Tak enkrat na teden zmrzne, vse ostalo dela normalno, preko miske lahko normalno delam z Win XP, samo tipkovnica zmrzne.
Neso sem ga nazaj, pod garancijo in so mi zamenjali celotno tipkovnico z elektroniko. Delalo je cca teden dni in ej spet zacelo isto zmrzovat.
Kaka ideja, zakaj bi se to dogajalo?
Hvala in LP
P.
Neso sem ga nazaj, pod garancijo in so mi zamenjali celotno tipkovnico z elektroniko. Delalo je cca teden dni in ej spet zacelo isto zmrzovat.
Kaka ideja, zakaj bi se to dogajalo?
Hvala in LP
P.
Good Guy ::
mogoče ni kriva tipkovnica kot hw ampak naloži kšn posebn software gor če si ga dobu zravn
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
Preseren ::
To nebo slo, ker sem kupil nekaj mesecev rabljenega.
A se da kje ugotovit, kaka tipkovnica je, pa da probam to poiskat na netu kaki software?
P.
A se da kje ugotovit, kaka tipkovnica je, pa da probam to poiskat na netu kaki software?
P.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 8.1 zmrzuje ob prenašanju podatkovOddelek: Operacijski sistemi | 3797 (3041) | simon7426 |
» | HP Envy - zmrzuje in se pregevaOddelek: Pomoč in nasveti | 1396 (1203) | Mesar |
» | Računalnik zmrzne/zatrokiraOddelek: Pomoč in nasveti | 4162 (3536) | Krzzich |
» | Hišni računalnik včasih "zmrzne"!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2071 (1745) | Pyr0Beast |
» | USB že 2× crknil?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1044 (925) | bastadu |