Forum » Pomoč in nasveti » RAM
RAM
perci ::
Mam ABIT BH6 in notr siemensov ram modul 128MB 125Mhz; Zdej sem dal noter se xtronov modul 128MB 133Mhz in se mi zacne racunalo sesuvat, do winsov ponavad se pride, pol pa hit crasha in mi rece neki v stilu da bo dumpov memory (dumping memory.....memory dump complete) in potem konec vsega, sam se hard reset; aja ce je sam en modul not dela vse ok, ni vazn a je nov al star in tut ni vazn na kermu slotu je, cim pa sta notri dva, zadeva steka; hvala za pomoc
Peter
Peter
Yurko ::
Zanimivo, sam imam isto plato pa 3 kose 128MB rama, različnih hitrosti in različnih proizvajalcev. In seveda dela.
Probaj CAS in Latency čase nastavit na navišje mogoče.
Mimogrede, ko je plata prišla ven (daljnega leta ne-vem-več-katerega), je slovela po tem, da je bila izbirčna glede rama (znamke, hitrost). očitno maš tudi ti tako.
Probaj CAS in Latency čase nastavit na navišje mogoče.
Mimogrede, ko je plata prišla ven (daljnega leta ne-vem-več-katerega), je slovela po tem, da je bila izbirčna glede rama (znamke, hitrost). očitno maš tudi ti tako.
VASkO ::
vcasih pride do problemov, da RAM modula enostavno nista kompatibilna in ju nikakor ne mores pripraviti za delovanje v tandemu. Zato je najbolje vedno kupir RAM iste firme in specifikacije ali pa se s prodajalcem zmenit, da lahko odul zamenjas za drugega, ce se izkaze, da ti zafrkava. Zamenjaj!
perci ::
in ocitno je bla res fora v tem, ker sem ga zamenju z drugo firmo in zdej dela, hvala za pomoc
LP
Peter
LP
Peter
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafika v prenosniku???Oddelek: Kaj kupiti | 4242 (3662) | M@73Y |
» | Elite K7S5A ne podpira 512 rama??Oddelek: Strojna oprema | 849 (646) | Crimson_Shadow |
» | geforce al procesorOddelek: Kaj kupiti | 1443 (1198) | BigHugo |
» | Stavka RacunalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1943 (1660) | Trdi |
» | Micron RAM cas2?!? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4865 (4239) | XtX |