» »

RAM

RAM

perci ::

Mam ABIT BH6 in notr siemensov ram modul 128MB 125Mhz; Zdej sem dal noter se xtronov modul 128MB 133Mhz in se mi zacne racunalo sesuvat, do winsov ponavad se pride, pol pa hit crasha in mi rece neki v stilu da bo dumpov memory (dumping memory.....memory dump complete) in potem konec vsega, sam se hard reset; aja ce je sam en modul not dela vse ok, ni vazn a je nov al star in tut ni vazn na kermu slotu je, cim pa sta notri dva, zadeva steka; hvala za pomoc
Peter

Yurko ::

Zanimivo, sam imam isto plato pa 3 kose 128MB rama, različnih hitrosti in različnih proizvajalcev. In seveda dela.
Probaj CAS in Latency čase nastavit na navišje mogoče.
Mimogrede, ko je plata prišla ven (daljnega leta ne-vem-več-katerega), je slovela po tem, da je bila izbirčna glede rama (znamke, hitrost). očitno maš tudi ti tako.

VASkO ::

vcasih pride do problemov, da RAM modula enostavno nista kompatibilna in ju nikakor ne mores pripraviti za delovanje v tandemu. Zato je najbolje vedno kupir RAM iste firme in specifikacije ali pa se s prodajalcem zmenit, da lahko odul zamenjas za drugega, ce se izkaze, da ti zafrkava. Zamenjaj!

perci ::

in ocitno je bla res fora v tem, ker sem ga zamenju z drugo firmo in zdej dela, hvala za pomoc
LP
Peter

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Grafika v prenosniku???

Oddelek: Kaj kupiti
214242 (3662) M@73Y
»

Elite K7S5A ne podpira 512 rama??

Oddelek: Strojna oprema