» »

Windows XP SP3

1
2
3

Poldi112 ::

>Poldi112 a ti greš v trgovino kupit strojno opremo glede na zahteve software-a ali na svoje želje po zmogljivosti?

Moje zelje po zmogljivosti so nizke. Procesorji in plate so podprti cca 5x bolje kot pri MS (imas se PPC, Alpha, ...). Printerji delajo prakticno vsi. Pri scannerjih moras biti previden, ampak to pac ne kupujes vsak teden.
USB keys in fotoaparati delajo super. Drugega tipa hardare-a pa nimam.
Igric ne igram. Matrox G400 dela lepse kot v win (twinview).
ATI vem da bojda ni lahek za skonfigurirat, ampak so what.

Nekako ne mores reci da sem omejen pri izbiri. Za pisarnisko delo, kodiranje, ... to kar rabi 90% ljudi je situacija identicna. Ce si gamer pa te tezave z ATI-jem itak ne zanimajo, ker itak uporabljas win.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Roadkill ::

>>Bil pa je odličen program in je imel veliko funkcij, ki jih nobeden linux program nima.

Zagotovo. Bedak.
Ü

para! ::

Točno tako, če si gamer (pa tudi, če delaš v photoshopu, flashu, ipd) te linux tažave ne zanimajo, ker moraš uporabljat win.

Glede HW podpore je pa tako, da se mi zdi vsesplošna podpora v win sistemih največja prednost pred linux sistemi. Namreč to, da moraš, ko kupiš/dljaš svoj linux distro pazit na HW podporo, je prej slabost kot nekaj, kar bi opeval kot samoumevno :)

Ne me narobe razumet, ker nisem noben MS\OSS podpornik, ampak včasih vidim tu na forumu par smešnih izjav. Kot naprimer "HW proizvajalci so krivi, da to in to v linuxu ni podprto". To je seveda res, ampak ne glede na vse, uporabniki v win sistemih teh težav nimajo.

LP
Death before dishonor!

para! ::

No, zdaj pa naj še kdo začne trdit, da je GIMP popolnoma ustrezna\ali celo nadmočna alternativa adobovemu photoshopu, pa se lahko ta tema kar konča :)

LP
Death before dishonor!

Poldi112 ::

Mislim da se krepko pretirava s tezavami s podprtim hw. Najbolj glasni so tisti, ki najmanj vedo.

Seveda ni fino da moras preverit ali hw deluje v linux-u (vecinoma je to odvisno od kernela, tako da ce dela v eni dela v vseh distribucijah). Ampak cas ki ga porabis da preveris je zanemarljiv. Koliko casa berete teste o novi graficni? Preveriti ali je en kos hw podprt vzame par minut. Ali je to res tak problem? Mene torej letno pride preverjanje zdruzljivosti 6 minut/racunalnik/leto. Big deal.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Poldi112 ::

GIMP je popolnoma zadovoljivo orodje za 95% uporabnikov photoshopa. Vkljucno z mano (z izjemo kadar delam za tiskarja).
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

para! ::

Ne, saj nočem izpast glasen in se delat eksperta, ker samo preverit, ali nekaj dela ali ne je res piece of cake.

Ampak, če pa hočeš kupit nek HW, pa ugotoviš, da ga ne moreš, ker ne dela na linuxu (četudi drug model dela), je pa to pomanjkljivost. Zdaj, lahko rečemo, da je to pomanjkljivost samega operacijskega sistema, z enako vnemo pa lahko trdimo, da je to pomanjkljivost izdelka samega. Ampak, na koncu imajo linux uporabniki manjšo izbiro.

No, me veseli, da je GIMP že postal ustrezna alternativa PSju, vendar me čudi zakaj potem podjetja (ki se s tem ukvarjajo seveda) še vedno plačujejo mastne zneske Adobu, ko pa si lahko zastonj snamejo GIMP. In še linux povrhu. Sam preverit morajo compatibility chart (joke) :))

Resno, zanima me, če obstaja flash _editor_ za linux?

LP
Death before dishonor!

Looooooka ::

ce gres kupvat hardware glede na podprtost v OS-ju podpiras to nepodprtost.Zakaj?...ker potem delajo driverje samo za windowse.
ce bi linux dorki lepo kupl hardware,ki jim je vsec in potem v vecjih cifrah tezil za driverje bi jih proizvajalec mogu nardit.Ampak spet smo pri tem da je linux userjev malo(ja malo vas je v primerjavi z winblowz dorki) in se 90% tistih,ki so jih ma zraven windowse,linux pa zato da so "COOL" in valda sploh ne probavajo nc pod linuxom usposobit al pa clo pizdit zarad tega da se kj clo nardi.
Tko da konc koncev je kriv user.Ni kriv OS...ker OS je narjen tko da v eni al drugi obliki rab sam driverje,module whatever da podpira hardware.Tud ni kriv proizvajalec...ker njemu je cilj denar in ce je user pac "picka",ki ne zna gobca odpret in gre pol winse instalirat on se zmer denar dobi...kriv je sam user.
Dokaz je recimo tocno primer scannerja.TWAIN pa te bedarije,ki se par let nazaj niso delale pod linuxom pa da si se fentu.In so se zbral linux dorki,ki nimajo linuxa sam zarad cool factorja tko kot vecina folka na slo-techu...so podpisal peticijo in moril in moril dokler niso dobil specifikacij in pol je magicno prsla twain podpora za linux.IN POL MI JE CLO SCANNER DELU PA KAMERA in ni blo treba v stacuno stran dnar metat.

para! ::

Loooooka, kot vidiš lahko krivdo položiš na bilo koga, samo obrnit morš stvar. Primer: za nepodprt HW v linuxu kriv je Microsoft, kajti če bi MS WIN nebil tako razširjen OS, bi sigurno obstajal driverji tud za linux.

Simple, ha? :P
Death before dishonor!

Vlady ::

Ja Poldi112 sedaj se mi pa res smiliš, ker ne moreš igrat GTA SA >:D Če igraš samo šah, je tvoja specifikacija kul, če pa rad igraš kake par uric na teden, še posebej med vikendi pa rabiš met kaj več. In me res zanima če res ničesar ne igraš... No če pa ne, pa ti povem, da je takih malo. Govorim seveda o takih uporabnikih, ki imajo računalnik doma in ne za službene namene.
Veliko je špilov, ki so dobri in za lepo igranje potrebuješ dober HW. In pač kupiš en boljši kompjuter namesto dveh slabših, da bi imel na enem winse in na enem linux. Mislem meni je res banalno da če igraš hude špile, da gledaš kaj lahko kupiš in ne kaj si želiš kupiti. :\
Samo upam da nisi kak tak muđahedin, ki ima poleg sebe še prav en kompjuter samo za igranje iger in gor seveda winse... >:D Sicer je pa tole že offtopic...
"Lotereya - naibolee točnyj sposob učeta količestva optimistov"

d0rK ::

Ko inštaliraš, ne moreš izbirat, kaj naj izpusti pri inštalaciji.


To je mislm, da skor edina stvar, ki mi gre na ziuce pr MSju...Virusa se nism dubu ne nc, tko da s tega podrocja nimam problemov.


Pa se slikca :P.

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: kuglvinkl ()

Poldi112 ::

Vlady, precej casa sem imel dual boot. S tem da igric ne igram ze cca 2 leti. Imam pa tudi fg5200 v omari. Prisla zraven ene masine, ki sem jo kupil za nekoga, ki ni rabil taksne graficne. Pa nimam nobene zelje, da bi jo uporabil. Sploh pa ne za gta. Edino kar me malo mika je warcraft, ampak nekako nimam casa. Oz. bi imel cas za kakih par ur na teden, samo vem iz izkusenj da te tako potegne da spilas cel dan. Tega pa res nocem.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Poldi112 ()

Vlady ::

Ja sedaj si pa res bogi... >:D GTA je prav hud špil in se splača kako urco žrtvovat zanjga. Sej tud jaz nimam časa špilat, pa si ga vzamem. Seveda so vsi izgovori najlepši ampak na koncu ugotovimo, da brez winsov ni iger... vsaj spodobnih ne.
"Lotereya - naibolee točnyj sposob učeta količestva optimistov"

Looooooka ::

dan ko bo kksno sodisce prisililo microsoft da mece iz svoja OS-ja stvari,ki jih ljudje celo uporabljajo(lej k nism reku VSI) je dan ko grem pred red hatovo stavbo ogenj podtikat.

roscha ::

S5 en pameten za tri.

Saj ni poanta da stvari ODSTRANIJO iz OS-a. Večni problem in teženje M$-ju je, da se določenih stvari sploh ne da odstranit. Simple as that.

IE - posebej kljukica za install pa smo vsi happy
Media player - takisto

in ne da te enostavno posiljujejo s svojim SW.

Samo v tem je point in ničemer drugem. Možnost izbire. In točno to je EU komisija (naprimer) tudi zatežila.

Samo ne začet spet tiste lajne: Saj ni treba uporabljati četudi je v sistemu. Smo že miljonkrat obdelali..

marvin42 ::

ne vem zakaj je nekaterim čudno, če ima nekdo doma računalnik in ne igra iger. Jaz že par let nisem povohal nobene. Pa večina mojih vrstnikov tudi ne. Imamo pač pametnejše stvari za počet.
Mostly Harmless

Vlady ::

marvin42 sedaj pa si napisal, kot da je igranje iger največja bedarija in izgubljanje časa. Sorry, ampak zame so igre umetnost, tako kot slikanje, kiparstvo in še kaj. Poleg umetnosti pa združujejo tudi veliko znanja in potrpežljivosti. Ne igram vseh iger, pač pa le "najboljše". Za primer kak naslov: Gothic 1,2 ; GTA SA;... Včasih se pridružim tudi na kakem LAN party-ju, če ni daleč od mene in potem je še bolje ko nas kake 10-32 folka igra kot nori. Sicer pa nas igre prisilijo, da kupujemo nov HW in ne OS. :)
"Lotereya - naibolee točnyj sposob učeta količestva optimistov"

marvin42 ::

Vlady: nisem rekel, da je bedarija. Je pa izgubljanje časa, vsaj zame. Saj včasih sem tudi jaz veliko prešpilal, zdaj pa mi čas tega več ne dopušča. Kar mi ostane prostega časa, ga raje izkoristim za kaj drugega.
Kar se pa tiče nakupov hardware-a, jaz ga že nekaj let opravljam zaradi novih OS-ov in programov. Iger ne dohajam več :)
Mostly Harmless

pikachu004 ::

Pa pazi to. Dela ze dva meseca!8-O

Jst mislim, da se bomo mi kle full na LOOOOLali, ce bo poved, kaj s tem datacentrom dela.


Microsoft: nevem kaj si hotu s tem povedat. mogoce da mi ne rabi taksen OS?? al da dela brez popravkov kr ga v dveh mescih se nism spravu na net?

Microsoft ::

Hotu sm povedat, da nobenim ni jasno, v cem je point tega, da dela ZE dva meseca. Ko bo delal ze dve leti, potem napis. Ne pa dva meseca.
Drugo je pa to, da DataCenter podpira par giga RAMa, enih 10 procesorjev, ... in takega HWja ti zagotovo nimas. Z drugimi besedami, sponas se in mislis, da pwnas ostale al kaj vem kaj, ker mas DataCenter. Mi smo pa n00bi, ker tega nimamo.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

jype ::

Hm. Linux podpira vec kot 200 procesorjev ze v osnovni razlicici. Pa par 100 GB rama tudi ni nikoli bil problem, ker je omejitev na 64 bitnih arhitekturah v Linuxu 16EB (exabytes).

Kaj sele, ce kupis Linux DataCenter edition!

Men gre najbolj izjemno mocno na jetra, da Windows XP Pro ne morem instalirat na software RAID-1, ceprav po instalaciji brez tezav lahko naredim mirrored volume. Ali pa da bi se dalo vsaj "Documents and bloody settings" enostavno prestavit na drug volume. Pa ni enostavno, pa povzroca tezave. Jebes tak OS in tak filesystem, ki se softlinkov ne kapira.

Microsoft ::

Si hotu rect, da se Documents and Settings ne da prestavt na drugo particijo?


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Bistri007 ::

Jaz igric ne igram odkar sem dobil C-64, ko sem bil star 10 let. Že takrat sem ga raje uporabil za programiranje in implementacijo cirilice :D in se igral s Simon's Basic in strojnim jezikom.

Kar se pa tiče Viste, sem Microsoftu pisal pod Feature Request že takoj po izidu XPjev (2001), kako neznansko sem razočaran na njimi, saj sem mislil, da bodo v njih končno vgradili podporo za zaslone z višjimi PPI/DPI. Saj lahko nastavim višji DPI, samo potem se v nekaterih aplikacijah ne vidijo gumbi in nekatere slikce so razmazane. In sem jih svetoval uporabo vektorske grafike za GUI v povezavi z veliko večjimi bitnimi ikoncami/slikami, ki jih potem OS pomanjša na želeno velikost. To je bilo 2001.

Še glede Leanuxa - v vseh trej 'distrojih', ki sem jih preizkusil od takrat (2001), noben nima podpore za delo z višjimi DPI - še več, fonti izgledajo kot zmazki - vsaj po defaultu niso imeli niti kake ClearType podobne tehnologije. Če je zdaj kaj bolje, ne vem, uporabljam Whinedows, na kateremi se sploh več ne pritožujem. :))
Največja napaka desetletja je bila narejena 4. novembra 2008
Oni so goljufali in Alah je goljufal, Alah je najboljši prevarant. (Koran 3:54)
Citiraj svetega očeta Benedikta XVI. in postani "persona rudis"...

darkolord ::

Lahko ga prestaviš na drug konc sveta, če ti srce poželi...

Drgač pa, tisti ki bi radi meli klukico za IE, tega si NE želite...

jype ::

Ja. You are free to do as we tell you.

Darkolord: Razsvetli me, kako se to naredi. Tisti trije nacini, navedeni v MSKB, ne delujejo.

Vlady ::

yjpe o pa se da dat winse na RAID 1 in na RAID 0 in na RAID 0+1. Vse dela BP. Samo znat je treba anstavit v BIOS-u in malo navodil prebrat. Sicer pa v winsih ni težko usposobit RAId kontrolerja. V linux-u prav tako ne, so pa problemi ker ti ne dela boot-loader če imaš PCI RAID kartico. :\
"Lotereya - naibolee točnyj sposob učeta količestva optimistov"

pikachu004 ::

Hotu sm povedat, da nobenim ni jasno, v cem je point tega, da dela ZE dva meseca. Ko bo delal ze dve leti, potem napis. Ne pa dva meseca.
Drugo je pa to, da DataCenter podpira par giga RAMa, enih 10 procesorjev, ... in takega HWja ti zagotovo nimas. Z drugimi besedami, sponas se in mislis, da pwnas ostale al kaj vem kaj, ker mas DataCenter. Mi smo pa n00bi, ker tega nimamo.


aja zato kr je namenjen serverju in ker podpira to kar jst pac nimam zato ga ne smem uporabljat??
na njem mi dela use in se vec kot na xp-jih, je brez nepotrebne navlake in po enem mescu dela tako kot prvi dan. ko nekaj kliknem odpre v trenutku. ne pa kot pri xpjih ko cakas da odpre my comp....... kaj sele ce delas vec stvari naenkrat

64202 ::

bistri:
I am NaN, I am a free man!

Matri[X] ::

Dokler se ljudje, ki razvijajo GNU/Linux in vse kar spada zraven (x.org, kde, gnome, OO, ...) ne bodo skupaj usedli in zacrtali pametnih smernic razvoja in optimizacij, bo Microsoft imel vecinski trzni delez. Iz istega razloga tudi proizvajalci strojne opreme ne podpirajo Linuxa. Ni resen operacijski sistem, zato se vanj ne splaca vlagati. Se posebno ce je 99,9% proizvodov namenjenih Windows uporabnikom.

Linux je v preprostih strezniskih okoljih ze zmagal (Web, FTP, preprost email sistem), v zahtevnejsih pa ne (Active Directory, Exchange). Na desktop marketu pa ne bo tako lahko. Mogoce bodo prepricali glupe nedeljske uporabnike racunalnikov, katerim je vseeno kateri operacijski sistem poganjajo dokler lahko pogledajo vremensko napoved, naprednejsih uporabnikov ki pa med drugim opazijo slabo odzivnost GUIja ter razdrobljenost operacijskega sistema, pa ne bodo tako lahko prepricali. Tega, da vsak program izgleda drugace ter uporablja drugacne fonte sploh ne bom omenjal.

Btw: na NESTu smo imeli problem, ker en USB kljuc ni deloval na Linux notebooku. Smo dali drugega pa je potem delovalo.

OwcA ::

Linux je v preprostih strezniskih okoljih ze zmagal (Web, FTP, preprost email sistem), v zahtevnejsih pa ne (Active Directory, Exchange).

Ne vem, če je Exchange ravno sveti gral kompleksnosti strežniške infrastrukture. ;)
Otroška radovednost - gonilo napredka.

64202 ::

Pozabil si omeniti, da je v "najzahtevnejsih" omrezijih tudi linux zelo popularen. Clusterji, load balancing, razna custom omrezja, ...

Oziroma vsaj meni se zdelo, da hoces povedati da je linux dober samo v preprostih omrezjih. Resnica je v tem, da MS bolj gleda na integracijo in je posledicno boljsi v drugih stvareh kot linux in obratno.
I am NaN, I am a free man!

Matri[X] ::

Ne vem, če je Exchange ravno sveti gral kompleksnosti strežniške infrastrukture.
Ni sveti gral, se pa veliko vec uporablja kot alternative na Linuxu. Poleg tega ne poznam windows administratorja, ki rad slisi besedno zvezo 'migracija na linux'.
Pozabil si omeniti, da je v "najzahtevnejsih" omrezijih tudi linux zelo popularen. Clusterji, load balancing, razna custom omrezja, ...
Ampak manjše podjetje ne potrebuje LB in Clusterjev. Mala podjetja so tista ki stejejo, ker jih je kot listja in trave. Za njih je dovolj, da kupijo Windows 2003 SBS in najemejo admina, ki enkrat na teden pogleda, ce je vse uredu.

64202 ::

Se strinjam. Samo "zahtevnejse" != exchange.
I am NaN, I am a free man!

BigWhale ::

> > Ne vem, če je Exchange ravno sveti gral kompleksnosti strežniške infrastrukture.

> Ni sveti gral, se pa veliko vec uporablja kot alternative na Linuxu.


Khm... Si preprican, da je vec Exchange serverjev, kot je postfixa + sendmaila + qmaila + all others?

jype ::

Vlady: ne, nikol ni problem s PCI raid kartico. Takih masin rihtam vec kot 100 in z nobeno nimam tezave, tudi ce poganja Windows.

Problem je, ker hocem Windows instalirat na mirrored volume na dynamic disku (software raid-1 torej). Pa ne gre, ker bi moral za to kupit Windows NekiDruzga, Windows XP pa take instalacije, ceprav podpira mirrored dynamic disk volume, ne omogoca. Jasno, da je to fajn nacin za scuzat vec denarja od strank, ampak mene to pac ne gane, ker nimam Microsoftovih delnic.

64202 ::

bw: Verjetno ni mislil samo na email, ampak na integracijo outlooka in exchange in AD-ja in podobnih managerskih zadev. Sicer pod linuxom so (kolikor sem bral) vec kot dovolj fensi enakovredne resitve, recimo od novella, samo niso vec zastonj in/ali open surs.
I am NaN, I am a free man!

Matri[X] ::

Khm... Si preprican, da je vec Exchange serverjev, kot je postfixa + sendmaila + qmaila + all others?
Te open source alternative se zelo veliko uporabljajo, vendar niso tako funkcionalne kot je Exchange, kar je primarni razlog za njegovo uporabo. Integracija celotne zadeve z Active Directoryijem pa se izboljsa funkcionalnost.

AndrejS ::

Ko berem vaše komentarje se vedno bolj sprašujem kaj ima ta novica z njimi...

64202 ::

Hm, zanimivo, da je spet zacel en proti linuxu govorit v windows temi. Mogoce bi blo treba kej statistiko narest, pa kej ugotovit iz tega :)
I am NaN, I am a free man!

Poldi112 ::

Mene bolj zanima statiskita, ki je dela BigWhale. Ker zadnji teden so vse novice ali hw ali MS.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

OwcA ::

Kaj že moram zdaj odgovoriti? A! Že vem: "pa ti napiši kakšno!" ;)
Otroška radovednost - gonilo napredka.

MasterBlaster ::

Open Xchange = 0€
Tk je pa pika .

64202 ::

I am NaN, I am a free man!

Vlady ::

pikachu004 sedaj se mi pa res smiliš, ker ti takoj ne odpre desktop-a ali my computer v winsih. Men na 1.5GB RAM-a dela super hitro in mi ni treba kaj čakati. Tolko RAM-a imam pa predvsem zaradi iger in programov za editiranje videa. Sicer pa je treba tudi winse malo nastavit, da ti malo bolj uporabljajo RAM. Če pa imaš bogih 256MB se pa ne pritožuj pa si raje naloži DOS >:D
"Lotereya - naibolee točnyj sposob učeta količestva optimistov"

Jeebs ::

marvin42 sedaj pa si napisal, kot da je igranje iger največja bedarija in izgubljanje časa. Sorry, ampak zame so igre umetnost, tako kot slikanje, kiparstvo in še kaj. Poleg umetnosti pa združujejo tudi veliko znanja in potrpežljivosti. Ne igram vseh iger, pač pa le "najboljše". Za primer kak naslov: Gothic 1,2 ; GTA SA;... Včasih se pridružim tudi na kakem LAN party-ju, če ni daleč od mene in potem je še bolje ko nas kake 10-32 folka igra kot nori.

IGRANJE iger je umetnost? :D Tebe bi jst 2x okol ušes, pa bi ti dal kako boljšo zaposlitev. >:D
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!

Poldi112 ::

Najboljse igre so bile pustolovscine in to je nekaj kar ne obstaja vec.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Vlady ::

Hahahahaha.... obstajajo obstajajo. Kaj pa Gothic? Naj naj "pustolovska" igra pomoje naspljoh.
Jeebs, več tudi delanje iger je služba... >:D Sproti pa moraš igrat, ker moraš stestirati :D In delanje iger je pomoje najtežji biznis in igre SO umetnost. Ker take koordinacije folka ni nikjer. Vse se mora ujemat, vse mora skladat in delat BP. In jeebs, vidim da ne znaš brat. Nisem napisal da je igranje umetnost, pač pa da so IGRE same umetnost. Nekatere so že tako doddelane, da se že skoraj primerjajo z resničnim svetom. In gremo nazaj k win XP SP3, ki ga ne bom potreboval, ker mi SP1a dela super. :D
"Lotereya - naibolee točnyj sposob učeta količestva optimistov"

Vlady ::

Aja pa še to: igranje iger je moj hobi in to delam sebi v veselje in zaposlitev imam prav tako. Z zaslužkom pa skoraj vsak mesec kupim kaj novega za v škatlo. In če bi ti mene okol ušes, bi jaz tebe zato ker pišeš gluposti tu gor. :\
"Lotereya - naibolee točnyj sposob učeta količestva optimistov"

Roadkill ::

Vlady: počakaj, da se malo postaraš, pa boš na stbari malo drugače gledal.
Ü

McAjvar ::

po resnicnih dogodkih: laboratorij. sodobnejsa merilna naprava, prikljucena na racunalnik preko usb. win xp (klinc, so prisli z brand name racunalnikom) pred sp2: vse dela bp. namestitev sp2. ne dela vec sploh. zakaj? ker je ms zaradi enih majckenih tezav v nekih specificnih okoliscinah rajsi vrgel ven podporo za taksne usb naprave v taksnih posebnih okoliscinah, kot pa da bi to popravili. ampak tega seveda niso povedali, da veliko stvari lahko preneha delovati. k sreci je bil to samo en racunalnik, testni, ki je kmalu spet poganjal winxp s sp1. upam, da bo sp3 kaj boljsi. tako da prosim, ne mi hodit naprej s teorijami, da sp2 nicesar ne pokvari. ce necesa ne vidite, se ne pomeni, da tega ni. in ce ms ne pove, kaj vse je naredil oz. cesa ni in kaj vse lahko preneha delovati... in ne, ni variante, da bi to delovalo s sp2 sploh, tudi na m$ podpori so to priznali, po nekajkratnem ping-ponganju s klici in maili.

juhej juhej za m$! sp2 v vsako slovensko vas! vse bo delalo, razen tistega, kar ne bo! za nedelovanje pa ne odgovarjamo... fino, kajne?
"[...] the advance of civilization is nothing
but an exercise in the limiting of privacy."
- Isaac Asimov
1
2
3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows XP Service Pack 3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
9614459 (8426) solatko
»

Windows XP Service Pack 3

Oddelek: Operacijski sistemi
212550 (1983) Revenant
»

Tretji servisni paket bo še počakal

Oddelek: Novice / Varnost
276249 (3315) HeXeD
»

Windows XP SP3 na Microsoft update!

Oddelek: Operacijski sistemi
194872 (3854) Blaz90
»

Konec AutoPatcherja

Oddelek: Novice / Varnost
204691 (2558) MrStein

Več podobnih tem