Forum » Pomoč in nasveti » .ape/apl
.ape/apl
lebang1 ::
Dobil sem muziko,pa sta bila v mapi le 2 fajla en s končnico .ape (280mb) drugi pa z .cue
Z monkey's audio sm razširil to in dobil 10 fajlov velikih okoli 5kb s končnico .apl
Kaj naj naredim da bom tu ven dobiu muziko??
Z monkey's audio sm razširil to in dobil 10 fajlov velikih okoli 5kb s končnico .apl
Kaj naj naredim da bom tu ven dobiu muziko??
Good Guy ::
cur odpri z alcoholom oz deamon toolsi
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
Če .cue zaženem z daemon tools mi javi neko napako ,tako da sem to zagnal z monkey's audio,sam potem se pojavjo .apl..... Nekje drugje pa mam tudi .ale,samo brez cue, zako da ne vem kako zagnat ??
enough98 ::
S cim pa poganjas muziko?
Meni foobar2000 normalno odpre .cue in zaigra iz tistega .ape, na katerega se pac nanasa.
Meni foobar2000 normalno odpre .cue in zaigra iz tistega .ape, na katerega se pac nanasa.
Za muziko mam windows mwdia player,samo neki je pisalo da bi mogu met winamp da bi mi delalo...
enough98 ::
Za winamp ne vem (ne uporabljam).
foobar odpre sigurno, sem za vsak slucaj sedaj preveril.
foobar odpre sigurno, sem za vsak slucaj sedaj preveril.
matrix2 ::
tudi sam sem bil v zagati glede končnice .ape* potem le prišel zadevi nekako do dna. Sam imam high-end player znamke NAD, ki med drugimi predvajatudi formate HDCD pa tudi XRCD format. Itak v osnovi smatram da so tile foramti en velik komercialni nateg pa še originalni CD-ji so nekaj dražji od kvazi navadnih formatov. Pa tudi ko lowdate tako opevane in file z neta ki bi naj bili v XRCD ali HDCD formatu to po mojih ugotovitvah niso, ampak le datoteke pretvorjene iz MP3 v WAV format. Saj če so komadi v tem formatu meni na player-ju napiše in obarva z rdečo, do sedaj pa vsa glasba, ki bi naj bila kvazi v takem formatu ni zaznal indikator na player-ju
Zatorej, hmmm treba se je malo zamisli koliko je vredno uničit prazen audiofilski medij
Pa še eno skromno vprašanje z katerim programom je možno ugotovit ali so bili fili že kdaj pretvorjeni v MP3 format??
Zatorej, hmmm treba se je malo zamisli koliko je vredno uničit prazen audiofilski medij
Pa še eno skromno vprašanje z katerim programom je možno ugotovit ali so bili fili že kdaj pretvorjeni v MP3 format??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za APEOddelek: Programska oprema | 963 (881) | Tr0n |
» | Cd image neznan format?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1045 (920) | Highlag |
» | iso fileOddelek: Programska oprema | 2306 (2098) | basinc |
» | Kater music/pekac program podpira koncnico APE?Oddelek: Programska oprema | 1507 (1386) | Racunalnik |
» | ape fileOddelek: Pomoč in nasveti | 1834 (1722) | Cuoresportivo |