Forum » Programska oprema » Program za APE
Program za APE
jernejk90 ::
Pozdravljeni!
Iz interneta sem si potegnil več cdjev ki so v ape formatu. Razkodiral ali kakorkoli že sem jih z Monkey's Audio. Zdaj pa je nastal en problem, ker je cel cd kot ena datoteka, jaz pa bi rad imel vsako skladbo posebej. S čim naj to datoteko "razkosam" na vsako pesem posebej?
hvala za pomoč
Iz interneta sem si potegnil več cdjev ki so v ape formatu. Razkodiral ali kakorkoli že sem jih z Monkey's Audio. Zdaj pa je nastal en problem, ker je cel cd kot ena datoteka, jaz pa bi rad imel vsako skladbo posebej. S čim naj to datoteko "razkosam" na vsako pesem posebej?
hvala za pomoč
Ziga Dolhar ::
Zraven si dobil tudi .cue datoteko, polinkano na dekompresirano .wav sliko. Mountajin odpri v priljubljenem predvajalniku glasbenih datotek.
Sicer pa -- no warez.
Sicer pa -- no warez.
https://dolhar.si/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()
jernejk90 ::
Mislim problem je v tem da ko dekompresiram in hočem odpreti cue datoteko ne gre ker nero prikaže neko opozorilo. kakšen nasvet?
primy ::
Potegni si foobar, kateri ti predvaja te datoteke, če pa bi jih rad še zapekel pa snameš še cd burning support, ki ti v predvajalniku omogoča, da zapečeš direktno na avdio cd.
Več o peki tukaj
Več o peki tukaj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lite (micro oz. malo manj diska požrešni) programiOddelek: Programska oprema | 1845 (287) | R33D3M33R |
» | Varnostna luknja v WinampuOddelek: Novice / Varnost | 2961 (2078) | bMozart |
» | Kateri player za filme in glasbo?Oddelek: Programska oprema | 4671 (4407) | vice boy |
» | Terratec Aueron 5.1 Sky in nastavitveOddelek: Strojna oprema | 1018 (860) | Engineer_SLO |
» | Alternativa Winampu 3 ?Oddelek: Programska oprema | 1983 (1590) | IceIceBaby |