Forum » Pomoč in nasveti » ADSL in XP
ADSL in XP
Tassador ::
Imam ADSL in ga laufam na XP-jih.Problem je pa v tem da nenajdem funkcije Auto Connect-always on.To pa zato ker ta njihov client katerega dobis zraven ne podpira XP-jev tko da ga nemorem inštallerat.Prosil bi vas tudi ce mi poveste idealne nastavitve za ADSL v XP-jih.HVALA!
Peter
Peter
[t502] ::
kako pa ga sploh instaliras?
jaz mam XP samo mi mrezna ne dela ker je stara ko svet bom pa novo kupil pa hocem biti pripravljen
[t502]
jaz mam XP samo mi mrezna ne dela ker je stara ko svet bom pa novo kupil pa hocem biti pripravljen
[t502]
Poklicu sem na 0801000 pa so mi dal en njihov pass, pol sem se pa z isdn-jem registreru na unmu naslovu k mi ga je un mudel dal.
Horhe ::
Jz sm meu isti problem, xp pac ne podpira tega kar ma siol na cd-ju, ampak fora je u tem da ma DSL connection že notr, tko da greš sam na add new connection, pa tm poišč dsl, vse maš zrihtan v manj kot minuti ...men dela brez problemov...
Moja sestra bl obvlada PC k jz ......
XP ma to ze integriran, pejd na add new connection, pa poglej dsl , v eni minuti mas vse zrihtan, dela k šus...
Sej jest sem connectan na adsl-ju.Sam problem je to da k jst restartam comp. morm sam prtisnt tko k dial-up.A teb se sam connecta?Kje misls Add New Connection jst sem najdu sam Connection wizard.Dej povej mi plis tocno pot.
Hvala
PETER
Hvala
PETER
Tr0n ::
Jah, potem pac daj povezavo v start-up, da se ti bo od resetu samo povezalo. Pa v opcijah, tak ko imas povezavo si izklopis vse Dialing Options. No, mogoce imas za DSL drugacne opcije. Govorim za ISDN :).
Ahm...to si mislu... ne jz morm tud sam konektat .... hmm bomo se pogruntal ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FreeBSD - Rabim pomoč !Oddelek: Operacijski sistemi | 857 (723) | Poldi112 |
» | adsl ne dela :(Oddelek: Omrežja in internet | 1809 (1341) | polde66 |
» | router+adslOddelek: Pomoč in nasveti | 2281 (2055) | TribesMan |
» | ADSL problem!Oddelek: Omrežja in internet | 1240 (947) | freserovski |
» | ADSL & WinXPOddelek: Omrežja in internet | 923 (711) | scorpy |