Forum » Omrežja in internet » Spletna stran
Spletna stran
KnOw FeAr ::
Administatorji in moderatorji smo se odločili da postavimo spletno stran in sicer forum k še zdaleč ni tako ospešen kot slo tech. Prosim če se registrirate in pokometirate.
HVALA
TUKAJ
HVALA
TUKAJ
- zaklenil: OmegaBlue ()
vres.ales ::
ja pol se pa ti registriraj če mi to javi:
Parse error: parse error, unexpected ',' in /usr/home/ftpusers/ali/public_html/includes/usercp_register.php on line 830
Parse error: parse error, unexpected ',' in /usr/home/ftpusers/ali/public_html/includes/usercp_register.php on line 830
Sej pravim da je stran še v izdelavi in hočemo da se prjavi vsaj kaj folka. Sicer sm pa zvgori dal naroben link, probaj TUKAJ
mte ::
in kaj ima vaš forum, kar slo-tech nima? Aja točno, posebni oddelki za določene igre. Pa seveda, bolj malo uporabnikov.. in sem prepričan da bo tako tudi ostalo. Dajte rajši kaj bolj izvirnega naredit, ne pa kopirat in potem "vabit" folk na tak način kot branjevke na tržnici...
lp
lp
Sm napisu da forum še zdaleč ni tako uspešen pa sem reku da če bi ga z vašo pomočjo lahko malo urihtali pizda
Cyberlukir ::
Mislim da je forum zelo dober, in se mu obeta napredovanje. Če pa mislte pisat sama taka negativna sporočila, bodte rajš kr tih.
Brilko ::
Majster, poglej kako zadeva zgleda glede popularnosti strani.
Ne moreš ti gor vržit foruma pa verjeti na uspeh. Obsojen si na propad (sploh če uporabljaš ta odfukano naveličan phpbb)!
Ti moraš ponuditi najprej stran z nekim vsebinskim delo, šele potem se začne počasi forum uveljavljat. Vedno je tako in tako vedno bo, zatorej najprej k razmišljanju o strani, potem šele k inštaliranju phpbb-ja.
Ne moreš ti gor vržit foruma pa verjeti na uspeh. Obsojen si na propad (sploh če uporabljaš ta odfukano naveličan phpbb)!
Ti moraš ponuditi najprej stran z nekim vsebinskim delo, šele potem se začne počasi forum uveljavljat. Vedno je tako in tako vedno bo, zatorej najprej k razmišljanju o strani, potem šele k inštaliranju phpbb-ja.
mte ::
Cyberlukir in nkosec2: negativen odgovor sem napisal iz istega razloga, kot je Brilko na mal lepši način povedal. Tudi jaz ko sem bil še v puberteti sem si mislil marsikaj kaj bi lahko naredil, pa iz tistega ni bilo nič. Ni bilo folka na stran in sem obupal.
Zdaj če vi verjamete da bo folk kar tako zaradi vaših želja začel hodit tja (kot da slo-tech ni dovolj), pa da boste kar tako 100 ljudi prepričali da bi začeli tam debatirat da bi se sploh kaj razvilo iz tega, vi kar dajte. Vaš problem. In potem sem jaz lahko tudi negativec ki bi "kar nekaj blebetal in težil tem profesionalcem ki imajo vizijo uspešnega foruma". Ampak sem prepričan, da je realnost na moji strani in ste vi še malce zasanjani.
Cyberlukir: relativno, kaj je to "zelo dober". Naslovi forumov so ok, ampak čakaj malo - a niso ravno taki kot na slo-techu? S kakšnim argumentom boste ljudi prepričali, da bojo debatirali pri vas namesto tu? Saj prav da se zgledujete po ostalih, ampak upati na uspeh samo s kopijo in brez kančka originalnosti (razen tega, da so barve foruma malce drugačne) je res obsojeno na propad, kot je rekel Brilko.
nkosec2: "če bi ga z vašo pomočjo lahko malo urihtali pizda".
Čakaj malo. Ti si imel v mislih da bomo začeli hodit tja, pa ti korak za korakom govorili kaj moraš spremenit? Fant, ne gre to tako. Prvo ideja, potem izvedba in šele potem mogoče uspeh, če je najprej IDEJA dobra. Ampak res dobra in še posebej originalna. Najprej moraš ponuditi nekaj, kar drugi pred tabo še niso. Drugače izumljaš toplo vodo in se zapiraš v nek svoj majhen krog prijateljev, dokler ne boš obupal.
Vašemu forumu ne želim nič slabega, kot mogoče mislite. Ampak če ste še vedno malce zasanjani in izven realnosti, se ne pizdite, če vam kdo pove realno sliko.
lp
Zdaj če vi verjamete da bo folk kar tako zaradi vaših želja začel hodit tja (kot da slo-tech ni dovolj), pa da boste kar tako 100 ljudi prepričali da bi začeli tam debatirat da bi se sploh kaj razvilo iz tega, vi kar dajte. Vaš problem. In potem sem jaz lahko tudi negativec ki bi "kar nekaj blebetal in težil tem profesionalcem ki imajo vizijo uspešnega foruma". Ampak sem prepričan, da je realnost na moji strani in ste vi še malce zasanjani.
Cyberlukir: relativno, kaj je to "zelo dober". Naslovi forumov so ok, ampak čakaj malo - a niso ravno taki kot na slo-techu? S kakšnim argumentom boste ljudi prepričali, da bojo debatirali pri vas namesto tu? Saj prav da se zgledujete po ostalih, ampak upati na uspeh samo s kopijo in brez kančka originalnosti (razen tega, da so barve foruma malce drugačne) je res obsojeno na propad, kot je rekel Brilko.
nkosec2: "če bi ga z vašo pomočjo lahko malo urihtali pizda".
Čakaj malo. Ti si imel v mislih da bomo začeli hodit tja, pa ti korak za korakom govorili kaj moraš spremenit? Fant, ne gre to tako. Prvo ideja, potem izvedba in šele potem mogoče uspeh, če je najprej IDEJA dobra. Ampak res dobra in še posebej originalna. Najprej moraš ponuditi nekaj, kar drugi pred tabo še niso. Drugače izumljaš toplo vodo in se zapiraš v nek svoj majhen krog prijateljev, dokler ne boš obupal.
Vašemu forumu ne želim nič slabega, kot mogoče mislite. Ampak če ste še vedno malce zasanjani in izven realnosti, se ne pizdite, če vam kdo pove realno sliko.
lp
OmegaBlue ::
In ja, prosim ne reklamirajte forumov po tem oddelku.
Hvala
Hvala
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Naziv nove računalniške straniOddelek: Loža | 2030 (1271) | Ziga Dolhar |
⊘ | Dost mam! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5796 (3823) | kuglvinkl |
» | Skripta za prikaz najnovejšega na forumuOddelek: Izdelava spletišč | 1670 (1275) | c0dehunter |
» | Prvi PCFormat za Slo-Techerje zastonjOddelek: Novice / Obvestila | 4275 (4275) | eland |
» | Ko se Primož zbudi...Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2009 (2009) | whatson |