Forum » Programska oprema » Runtime error 91 pri izhodu iz Word 2003 SLO programa?!?
Runtime error 91 pri izhodu iz Word 2003 SLO programa?!?
LoveHate ::
Lep pozdrav vsem skupaj!
Pri izhodu iz programa Word 2003 SLO se mi pojavi okno z napisom Run-time error 91, Object variable or with block variable not set.
Omemebe vredno je se to, da se je ta napaka zacela pojavljati pri odpravitvi ene prejsnje napake in sicer kompatibilnost MS Office 2003 in PDFMaker 5.05.
Tako da sedaj prejsnje napake NI, ampak se je pojavila zgoraj navedena.
Zanima me, ce ima slucajno kdo kaksno resitev, ker sem ze googlo, podal vprasanja se kam drugam, ampak zaenkrat brez srece.
OS so WIN XP Pro Slo
Virusov in ostalega sr*nja NI, ker je racunalnik(prenosnik ce smo natancni) NOV!!! in se je to zacelo pojavljati ze po instalaciji PDFMakerja!
Hvala!
BK
Pri izhodu iz programa Word 2003 SLO se mi pojavi okno z napisom Run-time error 91, Object variable or with block variable not set.
Omemebe vredno je se to, da se je ta napaka zacela pojavljati pri odpravitvi ene prejsnje napake in sicer kompatibilnost MS Office 2003 in PDFMaker 5.05.
Tako da sedaj prejsnje napake NI, ampak se je pojavila zgoraj navedena.
Zanima me, ce ima slucajno kdo kaksno resitev, ker sem ze googlo, podal vprasanja se kam drugam, ampak zaenkrat brez srece.
OS so WIN XP Pro Slo
Virusov in ostalega sr*nja NI, ker je racunalnik(prenosnik ce smo natancni) NOV!!! in se je to zacelo pojavljati ze po instalaciji PDFMakerja!
Hvala!
BK
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PI regulatorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4242 (2993) | marjan_h |
» | Garancija - nasvetOddelek: Pomoč in nasveti | 1235 (991) | VoX |
» | Srednješolsko tekmovanje IJS v znanju računalništvaOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 6123 (4853) | minmax |
» | Mozilla Firefox se noče odpretOddelek: Operacijski sistemi | 1597 (1519) | moj_nick |
» | MMC.EXEOddelek: Operacijski sistemi | 1883 (396) | l0wc4 |