Forum » Zvok in slika » VCD s podnapisi?
VCD s podnapisi?
brdi ::
helo mam en velik problem z vcd in svcd filmi! Ko grem burnat v nerotu vcd ali pa svcd film hocem vsatviti podnapise in ne gre tole mi napise slika mojega problema. In ce kdo ve kaj naj naredim mi naj lepo napise. Hvala ze v naprej
- spremenilo: Stepni Volk ()
Dr_M ::
ehehehehe.... ja sej je cist logicno, da ne dela.
pri vcd/svcd ne mores zapect podnapisov kr tko, kot pri divx.
pri vcd/svcd ne mores zapect podnapisov kr tko, kot pri divx.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
ja sej samo a mi lahko svetujete kaj naj naredim in kako ? in ce se lahko kako drugace zapecem da bi bo dvd player zaznal ? Prosim za pomoc!
Stepni Volk ::
Poglej pravila:
4. člen
1. Naslovi tem v forumu morajo odsevati njihovo vsebino. Naslovi podobni "na pomoč", "ne dela" so prepovedani.
...
6. člen
1. Prepovedana je pretirana uporaba velikih črk (kričanje). Pretirana uporaba pomeni več kot 10% VELIKIH ČRK.
Da spraviš podnapise v VCD / SVCD jih moraš zapeći v samo sliko. Postopek je bil na forumu že obrazložen.
4. člen
1. Naslovi tem v forumu morajo odsevati njihovo vsebino. Naslovi podobni "na pomoč", "ne dela" so prepovedani.
...
6. člen
1. Prepovedana je pretirana uporaba velikih črk (kričanje). Pretirana uporaba pomeni več kot 10% VELIKIH ČRK.
Da spraviš podnapise v VCD / SVCD jih moraš zapeći v samo sliko. Postopek je bil na forumu že obrazložen.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stepni Volk ()
se oproscam sej nisem prvic tle! ampak nisem nikjer najdo te obrazlozitve in bi prosil ce lahko pomagate. Nisem pa nic slabega hotel ! ali pa mi vsaj poveste kako naj naredim. Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pretvorba DIVX v KVCD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 28456 (7892) | LexLuthor |
» | film in podnapisiOddelek: Zvok in slika | 2639 (2371) | mk4 |
» | SKVCDOddelek: Zvok in slika | 3181 (2249) | Caligula |
» | mpeg2 codecOddelek: Zvok in slika | 2563 (2146) | Sandi79 |