Forum » Mobilne tehnologije » ir sprejemnik
ir sprejemnik
cang ::
Zanima me ali je možno doma naredit IR sprejemnik za prenos slik iz GSM na PC.Obstajajo kaki načrti ?
bkreutz ::
baje da se da nardit, in da je čist na easy... rabiš tko vse skupaj kakšne 2k keša, baje pa da lahko zrihtaš ful dobr in čist funkcionalno.
sam načrt je treba dobit (internet....) pa komponente kupit. zej conrad je ful drag, baje so še eni cenejši s to elektroniko....
sam načrt je treba dobit (internet....) pa komponente kupit. zej conrad je ful drag, baje so še eni cenejši s to elektroniko....
SodVina ::
Pac naredi s tistim modulom, ki ga bos dobil. Jaz sem delal z obema in deluje. Pini pa morajo bit tako kot na plati. tfds4500
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SodVina ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Goniliki matična Asrock Conroe 945G-DVIOddelek: Pomoč in nasveti | 1352 (1247) | moat |
» | IR receiver za remote in LIRCOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1627 (1518) | techfreak :) |
» | Shema za IROddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1517 (1443) | Poldy |
» | IrDA vmesnikOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2056 (1404) | prehlajeni |
» | IR - vmesnik za povezavo PC ---- GSMOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2482 (2075) | T0RN4D0 |