» »

Ocenite internet stran

Ocenite internet stran

duley2k ::

Sem začetnik in me zanimajo vaša mnenja o moji strani.

www.darkscorpio.tk

Hvala za vse kritike!

mte ::

flash intro - zakaj zaboga moram čakati pol ure da se mi odpre gumb skip intro? Meni introti najedajo tako kot mnogim drugim. Neželjena glasba v introtu? Kaj pa če jaz trenutno poslušam svoje lepe mp3-je ko naenkrat udari tisto ognjusno žaganje? Odbija obiskovalce.
menu - totalno neberljiv
tekst - barve bodejo kot da bi si kaktus vrgel v oči
frame-i - a ti dejansko to uporabljaš? Zakaj pa ne css - prezahteven za učenje?
animacija pod fighting - jaz uporabljam 1024x768 resolucijo. Mnogi uporabljajo 800x600. Kako naj še ti zadevo vidijo, če predvidevaš da bojo vsi imeli neke velike monitorje?
...
uhh no upam da si dovolj dojemljiv za kritike in boš vsaj za začetek tole popravil. Kar pa ne pomeni da je to tudi vse kar moraš spremeniti. Daleč od tega.

lp

korenje_ver2 ::

intro je zanimiv, ostalo je pa kr neki...

bluefish ::

torej:

-glasba: če že res misliš da je to nujna stvar dodaj vsaj gumb za izklop
-intro: ne vem ali je to samo pri meni, ampak gumb za preskok intra ne dela ... ostale strani pa se mi ni dalo gledat.

Popravi

root987 ::

takšne glasbe ZAGOTOVO nočeš za uvod - posebej način kako se začne: če bi bil nek uvod ki bi se stopnjeval in bi kmalu videl da mi ni všeč bi morda še šlo, TO, da pa takoj začne TUM TUM TUM pa nikakor.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Vice ::

Jest bi pri besedilu dodal še malo rumene, da bi bila stran vidna s 3D očali. :\

ill_nino ::

Zelo so mi všeč Slipknoti na začetku. :D Drugače pa malo spremeni barve in menu pa bo v redu.
Are you crazy?
Yes sir!

root987 ::

Ne, ne bo, ker nekateri ne prenašamo takšne glasbe. pa verjetno je večina populacije med ne-ljubitelji takšne glasbe.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

nojus ::

designer wanted!
ne vem, to bi palilo 10 let nazaj (glede tehnologije, vse skup nametan, pol mal slo mal eng. (zgoraj meni, ki je v dveh vrstah v slovenščini, spodaj pa tekst you can play tetris,...)

ZA novice bi jase tal en RSS ali vsaj PHP, da se nebi sam ročno hecal z novicami, ampak da avtomatsko vse lavfa)
sovražim Gargamela.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako se vam zdi ta stran

Oddelek: Izdelava spletišč
292647 (1601) strictom
»

Moji miksi za vse privržence balkana (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7524119 (22644) nokia6310
»

Iščem Izdelovalca spletne strani!!!!!!!!!!!

423162 (2297) Matev
»

Koliko lahko računam za tole spletno stran?

242561 (1699) Tomson
»

Studio TOMSON :)

111154 (982) Gandalfar

Več podobnih tem