» »

Kateri brskalnik uporabljate?

Kateri brskalnik uporabljate?

1
2
»

SeTAr ::

Deer Park Alpha 2 (skoraj vsak dan nov) - vključen fastback, ter malo zmodificiran about:config (+en kup extensionov) najhitrejši browser sploh (ja, hitrejši od opere)
MMG
Deer Park je kodno ime za bodoči firefox 1.5

gfighter ::

Firefox z malo igranja po about:config in nekaj extensioni se mi najbolj dopade.

IE iz principa ne maram (preveč integriran v sistem, pa še predobro se spomnim vseh hroščev in bugov v petki, da omejenosti le na en sistem ne omenjam) Opera mi je drugače ql, le malce preveč natlačena je z vsemi funkcijami ki jih ne rabim, pa še banner ima (kradel pa ne bom). Pa še s Firefoxom se mi ni treba navajati na dva različna brskalnika samo zato, ker imam dva različna sistema...
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam

Robert_S ::

Včeri sem cel dan za štos uporabljal IE , zvečer preden sem ugasnil rač sem skeniral z Ad-Awarom in je najdu kar nekaj šita.

64202 ::

> Si namestil na Win98 IE6? V knjižnici imajo ravno tako Win98 in je bilo vse OK, dokler niso namestili še IE6, baje pa so težave tudi če nameštiš nekatere vezije Acrobat Readerja. Namestitev popravkov pa običajno res samo sesujejo vse skupaj, to pa drži.

Sem uporabljal win98 vec kot pet let nazaj :). Sem se takrat ukvarjal z webom pa grafiko -> skener + par deset MB veliki skeni, komaj komaj dovolj rama takrat :D. Razlika v stabilnosti glede na NT4 je bila vsaj za mene res astronomska, ker se mi je win98 vsuval dobesedno enkrat na dva dni, nt4 se pa prakticno ni nikoli. Sicer se je pa ze pri login zaslonu videlo, da je NT taprav OS, win9x pa skart roba :)). Moral si stisnt ctrl+alt+del, ker to pohendla kernel direktno, tako da keyloggerji ne morejo simulirat logina.
I am NaN, I am a free man!
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ameriško ministrstvo za domovinsko varnost odsvetuje uporabo MSIE (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
937058 (6804) OmegaBlue
»

Maxthon 1.1.067 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
786745 (6657) Matev
»

Brskalnik! (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
726609 (5349) nere
»

Nova anketa! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ankete
1209600 (9600) moj_nick
»

Internet Explorer stopa na pota združljivosti

Oddelek: Novice / Brskalniki
182483 (2483) CaqKa

Več podobnih tem