Forum » Omrežja in internet » Velika črna pika za Eset
Velika črna pika za Eset
MadMax ::
Eset, podjetje, katero nas oskrbuje s trenutno enim najpopularnejših antivirusnih programov za win sisteme, programom Nod32, si je prislužilo po mojem mnenju zelo velik minus.
V časih, ko postaja spam čedalje večji problem, oni v bistvu kar sestavljajo mailing listo.
Če torej sodelujete v njihovih anketah, katere vam lahko zagotovijo bogato nagrado, se bo vaš elektronski naslov pojavil prosto dostopen v spletu.
Kako si lahko privoščijo tak kretenizem?
V časih, ko postaja spam čedalje večji problem, oni v bistvu kar sestavljajo mailing listo.
Če torej sodelujete v njihovih anketah, katere vam lahko zagotovijo bogato nagrado, se bo vaš elektronski naslov pojavil prosto dostopen v spletu.
Kako si lahko privoščijo tak kretenizem?
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Tiger ::
Stran, ki si jo podal ni od ESET, temveč od slo distrubuterja distrubuterja (SI SPLET d.o.o.), napiši "prijazno" pismo na podpora@sisplet.com pa jim povej kako to, da podatki o emailih "uhajajo".
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tiger ()
MTm2H37rqt7B ::
jz sm zadel nagrado:P
spama pa od nikjer :>
spama pa od nikjer :>
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MTm2H37rqt7B ()
MadMax ::
Vem da ni direktna stran Eset-a, vendar taglavni izvajalec še vedno odgovarja za napake podizvajalca.
Kako zadeve rešujejo med sabo, me ne zanima.
Nagrade so pa tut krneki, ja :)
Kako zadeve rešujejo med sabo, me ne zanima.
Nagrade so pa tut krneki, ja :)
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AVG-jeva posodobitev ohromila 64-bitni Windows 7Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 12870 (10894) | RejZoR |
» | virus mi onemogoča posodobitevOddelek: Pomoč in nasveti | 1577 (1396) | Duhec |
» | Težave z internetnimi brskalnikiOddelek: Omrežja in internet | 2167 (1854) | StratOS |
» | Nam microsoft podtika trojanske konjeOddelek: Loža | 1962 (1500) | AngelOfDeath |
» | Norton Antivirus se slabša, kakšna je alternativa... (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 9424 (7676) | fruti |