» »

Pogovor za psihopate

Pogovor za psihopate

TheHellLord ::

Ok... Tukaj se pogovarjamo sami psihopati... Prosim, da v to temo ne pišejo normalni ljudje. Lepa hvala in nasvidenje...
The Lord Of Hell Will Destroy This Planet!
  • zaklenilo: OwcA ()

jernejk90 ::

Wau dečko....se ti bom kr pridružu:D rulamo a ne?

Yes We Do. Boš Videl... Psihopati Bomo Zavzeli Svet. Ena Vplivno Osebo Že Imamo V Svojih Vrstah...

In kdo je ta vplivna oseba?pa ne da si dal meni tako čast?8-O

Ma Ne... Logično, Da Mislim Na Največjega Psihopata V Naših Vrstah... Nikomur Ljubega GEORGA BUSHA!!!

Stari....dobro si se spono....:)) samo kam bi pa osamo uvrstil?

francka45 ::

bush si pa ne zasluži imena ''PSIHOPAT''...

on je pa kaj VELIKO hujšega kot to!!!

Zgodovina sprememb…

Ako ga primerjamo z Bushom... med prijazne ljudi... Ako ga primerjamo z normalnim človekom, med teroriste!

hja....samo keri so bol zaželjeni....taki nadpsihopati kot bush al taki teroristi kot osama? :\

žalostno dejstvo je, da so bolj zaželjeni nadpsihopati v stilu Busha... Čeprav je on naredil več škode kot pa Osama... je pa Bush priročen za norčevanje... Recimo: bere v šoli knjigo, pa je narobe obrnjene... Gleda skozi daljnogled, poznavalsko kima... daljnogled pa ma pokrovčke gor... Vsaj ena stvar, v kateri je dober... Škoda, ker ni dobra...

pa če mene vprašaš sta oba2 malo rukjena...
Jaz bi Busha najrajši zamenjal, samo nisn tak vplivn človek;((

francka45 ::

žalostno...
-->ampak res!

nokia6310 ::

therasmus:
Kakor se vzame za amerikoe je bush seveda najbolj priljubljen za islam pa seveda osama. Zato imajo eni raje tega drugi drugega.
Verjetno pa da je Osama na kakšnem poslovnem kosilu v ameriki seveda pod krinko.
A ste to vedli da uporablja stare dobre metode?
Mislim take kot so jih včasih konje pa sle?
Tehnike nemara ker je tehnika narejena za američane in ko prižge telefon ga majo ko napiše mail ga majo zato uporablja stare in preiskušene metode, ki še danes delujejo in ki jih je veliko težje nadzorovati.

Zgodovina sprememb…

na kakšne metode ciljaš?
misliš da si pošilja normalna pisma?

Se strinjam z vprašanjem... In če ciljaš na pisma... tega ni težko nadzorovati... POsebaj če bi bila naslovljena ne imena, ki jih pač uporabljajo tam... Tak ko so ameri sumničavi, verjetno vsako pismo skozi rentgeen 3x pošljejo. Pisma zaradi tega in zato, ker prihajajo z zamudo (včasih sploh ne) niso zanesljiva stara metoda.

Slowenc ::

uporablja dimne signale >:D
Skiny gate.

h3h3... Če bi Osama se za napade dogovarjal preko dimnih signalov, bi se Ameri po glavi tolkli... Nekaj indijancev pa bi lahko pustili...

DOOM_er ::

poštne golobe s par raketam pod krili če ga lučajn kdo napade >:D
Robots will steal your job. But that's OK

Meamoto ::

Recimo: bere v šoli knjigo, pa je narobe obrnjene... Gleda skozi daljnogled, poznavalsko kima... daljnogled pa ma pokrovčke gor...

In potem imaš psihopate, ki ne bi prepoznali fotomontaže, če bi jim padla na glavo z stotih metrov.

Pa ne da bi imel rad Busha, ta človek je naredil več škode kot ebola in črna kuga skupaj, ampak vseeno...

Fotomontažo pa bi že prepoznal... Zakaj misliš, da sem samo ta dva primera dal? Ker jih je tako malo? Ne, ker ostali so sigurne fotomontaže... Ta dva sem videl in se mi nista zdela kot fotomontaže...

Meamoto ::

Če malo poiščeš, boš našel originalno sliko s knjigo, ki je obrnjena prav. Pač dobra montaža. Kar pa se daljnogleda tiče, pa misliš da je težko zmontirati pokrovčke na okular?

gunserman ::

Jaz sem mali psihopat mali psihopaaat!

Aja... potem se pa opravičujem... meni sta se sliki zdeli originalni... Posebej tista z pokrovčki na okularjih...

strictom ::

OMFG! bol fukjene teme še nism vido.

8-O

retard!
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

DOOM_er ::

muh4h4h4h4h4h4h4h4h4 StricTom
Aja pa pogruntu sm da sm sadist. Skos ene pokam, najbol. Itak sam 2 na temu forumu dijemata kaj sem hotu povedat.
Robots will steal your job. But that's OK

OwcA ::

Glede na to, da ta tema ni niti vsebinsko konsistentna, mi resnično ni dan uvid v nje smiselnost. Zaklepam.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Konvert video (VHS) posnetka v DVD-Video format

Oddelek: Pomoč in nasveti
92250 (1913) Robert
»

[C#] Domača naloga - osnove

Oddelek: Programiranje
372497 (1714) 11tomi12