Forum » Omrežja in internet » ADSL na wireless mrezi!!
ADSL na wireless mrezi!!
PiSkO! ::
Bok ljudi, kao prvo moram vas pohvaliti, stranica vam je ne dobra nego predobra!! Ima puno zanimljivih stvari.....!! Da vam se odma ispricam kaj ne pisem na slovenski (rodjen sam 1986 pa nisam u skoli ucil slovenski).
Ovako, imam jedno pitanje!
Zivim u Krizevcima i ja i moja ekipa smo se umrezili(wilress mreza). Imamo za sada 4 AP-a i jedan server. Uveli smo si ADSL na mrezu, prvo smo koristili proxy ali nismo mogli nista skidati sa interneta ( preko FTP protokola) a ni igrati. Sada koristimo program NAT ali imamo problem. Tu i tamo se dogodi da nece radit pa ga moramo crackat sa interneta. (na serveru su windowsi 2003 server). Mene zanima jer ima mozda koji drugi prgram koji isto radi kao NAT ali da je bolji pa da ne moramo kupvat rooter. Ili ako nema onda koji rooter vi predlazete da se kupi??
Hvala u naprijed!!
Ovako, imam jedno pitanje!
Zivim u Krizevcima i ja i moja ekipa smo se umrezili(wilress mreza). Imamo za sada 4 AP-a i jedan server. Uveli smo si ADSL na mrezu, prvo smo koristili proxy ali nismo mogli nista skidati sa interneta ( preko FTP protokola) a ni igrati. Sada koristimo program NAT ali imamo problem. Tu i tamo se dogodi da nece radit pa ga moramo crackat sa interneta. (na serveru su windowsi 2003 server). Mene zanima jer ima mozda koji drugi prgram koji isto radi kao NAT ali da je bolji pa da ne moramo kupvat rooter. Ili ako nema onda koji rooter vi predlazete da se kupi??
Hvala u naprijed!!
ToniT ::
Razmislite o kaki distribuciji linuxa, kot je zgoraj omenjeno.
Recimo kak http://www.ipcop.org/ ali pa ClarkConnect sta zelo user friendly za take zadeve.
Recimo kak http://www.ipcop.org/ ali pa ClarkConnect sta zelo user friendly za take zadeve.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VPN med 2x WinXP?Oddelek: Omrežja in internet | 2117 (1795) | luciby |
» | Kevin MitnickOddelek: Loža | 2656 (2105) | TeraSonic++ |
» | kako bi postavil linux routerOddelek: Omrežja in internet | 1153 (1081) | plavko61 |
» | Router s P2P blokadoOddelek: Omrežja in internet | 1360 (1063) | Lombi |
» | kako gostiti igro v lanu -> vidna na netuOddelek: Omrežja in internet | 1452 (1110) | frudi |