Forum » Omrežja in internet » Ne nalozi nekaterih inet strani
Ne nalozi nekaterih inet strani
BlazP ::
Imam 3 racunalnike, ki si delijo internetno povezavo(Internet Connection Sharing) . En racunalnik je prizgan 24/7 in je z eno mrezno kartico povezan v modem. Na istem racunalniku je se ena mrezna kartica, ki se poveze v switch in naprej v druga dva racunalnika. Na vseh treh so Winsi XP, mreza pa laufa na Internet Connection Shareingu. Najprej sem imel samo dva racunalnika in na obeh vse dela BP. Zdaj pa sem zraven prikljucil se en notebook s cisto na novo instaliranimi Winsi XP. Ta racunalnik LAHKO dostopa do interneta (laufa IRC, en online game), lahko grem na Slo-Techovo stran, Siolova tudi dela, ko pa hocem na Microsoftovo stran (windows update sem rabil), pa noce odpreti. Spodaj pise "Web site found. Waiting for reply..." in tukaj se ustavi. Isto sem opazil se za stran mail.yahoo.com, medtem ko www.yahoo.com normalno odpre. Ostalih strani nisem probaval.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava z deljenjem povezaveOddelek: Omrežja in internet | 1417 (1353) | Smukec1 |
» | MREŽAOddelek: Programska oprema | 1615 (1420) | bojan1 |
» | računalnika v mrežiOddelek: Pomoč in nasveti | 1970 (1542) | mte |
» | ADSL+static ip + 2 racunalnika + switchOddelek: Omrežja in internet | 2511 (2058) | Poldi112 |
» | Domace omrezjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1921 (1617) | ToniT |