Forum » Zvok in slika » problem s spominsko kartico Nujna Pomoč!!!
problem s spominsko kartico Nujna Pomoč!!!
primozkrasna ::
Zdravo!
Postal sem lastnik novega sonyevega kamkorderja imam pa naslednji problem. Želel bi snemati na sonyevo memory stick kartico vendar nisem prepričan o nakupu. Nikjer nisem zasledil koliko minut filma lahko spravim na kartico npr 512MB ali pa 1GB. Format kamere je Mini DV in res ne vem kaj izbrati. Če pozna kdo kakšno statistiko glede tega naj mi prosim pomaga. Lep pozdrav!
Primož
Postal sem lastnik novega sonyevega kamkorderja imam pa naslednji problem. Želel bi snemati na sonyevo memory stick kartico vendar nisem prepričan o nakupu. Nikjer nisem zasledil koliko minut filma lahko spravim na kartico npr 512MB ali pa 1GB. Format kamere je Mini DV in res ne vem kaj izbrati. Če pozna kdo kakšno statistiko glede tega naj mi prosim pomaga. Lep pozdrav!
Primož
Brainstorm ::
Pa sej za kaj bi pa sloh snemu na memory stick, ta se ja ponavadi uporablja sam za fotografiranje s kamero, snemaš pa na MiniDv kasete,.
PersonaRudis ::
Jaz mam sicer fotoaparat Sonyjev, pa gre na 512MB MemoryStick 6 minut 23 sekund videa. 640*480/30fps. Verjetno ni primerjljivo... Edino bitrate mogoče, ki je nekako tam okoli 10Mbs. Aja, format pa je neki nenajboljvsakdanji MPEG2.
Dr_M ::
na kartice se pri kamerah shranjujejo samo slike, filmi grejo na kaseto.
doh.
doh.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Psp odklep (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Konzole | 47725 (20089) | Peter6 |
» | Katero HD kamero - domača uporabaOddelek: Zvok in slika | 5185 (2945) | einstein :P |
» | Nakup videokamereOddelek: Zvok in slika | 2252 (1503) | cashy |
» | Sony hdr cx 160Oddelek: Zvok in slika | 2523 (2141) | krebs11 |
» | Pomoč pri izbiri digitalnega fotoaparata....Oddelek: Kaj kupiti | 2530 (2124) | Koci |