Forum » Pomoč in nasveti » Toca Race Driver 2
Toca Race Driver 2
Puzo ::
Pozdravljeni!
Imam en problem in taki, da sem si zlowdal tole igro. Dobil sem en file ki je .iso je pa seveda DVD. Tole sem normalno mountal, inštalat je šlo vse lepo ampak ko hočem zagnat igro mi napiše da morem vstavit disk v pravi cd-pogon. Sem crackal tud. Zdaj pa me zanima kaj bi blo lahko tu narobe?
To mi pokaže:
Lp
Imam en problem in taki, da sem si zlowdal tole igro. Dobil sem en file ki je .iso je pa seveda DVD. Tole sem normalno mountal, inštalat je šlo vse lepo ampak ko hočem zagnat igro mi napiše da morem vstavit disk v pravi cd-pogon. Sem crackal tud. Zdaj pa me zanima kaj bi blo lahko tu narobe?
To mi pokaže:
Lp
ASUS M2N-e | AMD Athlon 64 X2 6000+ Dual-Core
Crucial Ballistix DDR2-1000 | nVidia 8800GTS
Crucial Ballistix DDR2-1000 | nVidia 8800GTS
- zaklenilo: bastadu ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Davek na računalnike iz tujineOddelek: Strojna oprema | 3880 (3241) | Blazz |
» | Cod 2-------->fps-ji (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 17747 (10017) | DiaMonDer |
» | WIN XP in problemi z zagonomOddelek: Pomoč in nasveti | 657 (578) | Jan(JAE) |
» | ADSL in padanje fizične povezaveOddelek: Omrežja in internet | 1082 (961) | Wox |
» | Težave pri prevajanju kode z Borlandovim prevajalnikomOddelek: Programiranje | 979 (840) | DixieFlatline |