Forum » Pomoč in nasveti » SETUP.EXE
SETUP.EXE
DenisM ::
Imam problem
GTA ne morem izbrisat ker mi javi napako setup.exe je naletel na težavo.
Pol grem pa ga ročno ven zbrišem pa hočem na novo instalirat pa mi cd javi da lahko samo play ali pa uninstal stisnem probam stisnit uninstal pa isto setup.exe je naletel na težavo.
kaj bi to lahko bilo ?
Aja pa zbrisat sem ga hotel ker mi ni več šlo zagnat GTA SA ko sem klikno na bližnjico se nič ni zgodilo v upravitelju programa windows pod procesi pa ga vidim not.
PROSIM ZA POMOČ
Lp Denis
GTA ne morem izbrisat ker mi javi napako setup.exe je naletel na težavo.
Pol grem pa ga ročno ven zbrišem pa hočem na novo instalirat pa mi cd javi da lahko samo play ali pa uninstal stisnem probam stisnit uninstal pa isto setup.exe je naletel na težavo.
kaj bi to lahko bilo ?
Aja pa zbrisat sem ga hotel ker mi ni več šlo zagnat GTA SA ko sem klikno na bližnjico se nič ni zgodilo v upravitelju programa windows pod procesi pa ga vidim not.
PROSIM ZA POMOČ
Lp Denis
- spremenil: DenisM ()
Myth ::
Očitno ti nekako ne štima. Ročno si ga zbrisal , 1.napaka.
Kot drugo, če je pod procesi, zakaj ga nisi "ubil" in zatem odstranil iz računalnika kot se spodobi, torej dodaj/odstrani programe?
Priporočam, da rebootaš računalnik. Vtakneš CD pa znova poskusiš naložiti igro. Če to ne gre pa nam spet povej za kaj temu tako.
Kot drugo, če je pod procesi, zakaj ga nisi "ubil" in zatem odstranil iz računalnika kot se spodobi, torej dodaj/odstrani programe?
Priporočam, da rebootaš računalnik. Vtakneš CD pa znova poskusiš naložiti igro. Če to ne gre pa nam spet povej za kaj temu tako.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
DenisM ::
Ročno sem ga izbrisal ker ko sem dodaj/odstrani hotel odstranit mi je javilo setup.exe je naletel na težavo, niti ko sem dal noter DVD in sem hotel stisnit uninstal ni šlo niti ni šlo instal ampak sem lahko stisno samo PLAY.
Z clean registrom bom pa probal in javim napredek.
Lp Denis
Z clean registrom bom pa probal in javim napredek.
Lp Denis
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako dobiti več informacij o napaki programa?Oddelek: Pomoč in nasveti | 820 (686) | Jean-Paul |
» | Uninstall problemOddelek: Programska oprema | 1182 (999) | Slo-One |
» | GTA SA Problem gta_sa.exeOddelek: Igre | 2389 (1823) | plavi85 |
» | Težave pri Inštalaciji Win MeOddelek: Pomoč in nasveti | 986 (862) | Lith |
» | WinMe OEMOddelek: Operacijski sistemi | 1059 (870) | Klemenn |